مجتبی محمودی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد میتوانند تا پایان روز چهارشنبه ۱۷ دی ماه اطلاعات خود را در این سامانه به آدرس https://survey.porsline.ir/s/86cANMM به ثبت برسانند.
وی تشکیل بانک اطلاعات رسانه در خراسان رضوی را در پی تحقق مصوبات نشست مدیران رسانههای استان با استاندار دانست و ادامه داد: در این راستا، کمیته پنج نفره ای متشکل از نمایندگان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بسیج رسانه، صدا و سیما، خانه مطبوعات و اداره کل روابط عمومی استانداری برای تحقق مصوبات این نشست تشکیل شد و در نخستین اقدام برای گردآوری اطلاعات اهالی رسانه استان فراخوان داد.
مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانههای خراسان رضوی گفت: مهلت ابتدایی برای ثبت اطلاعات خبرنگاران و اهالی رسانه در این سایت اینترنتی تا پایان روز ۱۵ دی ماه بود و تا این زمان ۵۱۰ نفر از خبرنگاران، دبیران گروه، سردبیران، مدیران مسوول، صاحبان امتیاز و عکاسان خبری رسانههای مکتوب، دیداری و شنیداری استان در این سایت ثبت نام کردند که پیش بینی میشود ۳۰۰ نفر دیگر از اهالی رسانه هم در این سایت ثبت نام کنند.
محمودی افزود: پس از تکمیل بانک جامع اطلاعات رسانه، اولویت پیگیری ها با خبرنگاران فاقد بیمه و کسانی که شغل اصلی آنها خبرنگاری است خواهد بود و سایر اهالی رسانه در اولویتهای بعدی قرار میگیرند.
وی ادامه داد: استاندار خراسان رضوی در این نشست برای تشکیل "خانه رسانه" به منظور تامین فضا برای استقرار برخی از رسانههای فاقد مکان، فراهم کردن بیمه حداقلی درمان برای خبرنگاران فاقد بیمه و پرداخت تسهیلات بانکی به اهالی رسانه قول مساعد داد.
مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانههای خراسان رضوی گفت: یکی از مصوبات این نشست، تهیه فهرست رسانههای دارای مجوز اعم از پایگاههای خبری برخط، خبرگزاریها، مطبوعات و نشریات بود که این مهم در حال انجام است.
محمودی رفع دغدغههای اهالی رسانه مبنی بر پاسخگو نبودن مدیران دستگاههای اجرایی، مسکن، امنیت شغلی، حقوق و مزایا را از دیگر مواردی برشمرد که استاندار برای برطرف کردن آنها قول مساعدت داد.