قم ـ ایرنا ـ سرپرست مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی قم گفت: پذیرش بدون آزمون مرحله «تکمیل ظرفیت» در دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی در بهمن‌ماه امسال انجام می‌شود.

به گزارش عصر سه شنبه روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، محمد رستمی افزود: با توجه به عدم تکمیل ظرفیت پذیرش برخی از رشته‌های تحصیلی در پذیرش دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی مهرماه سال جاری این مرکز، پذیرش مرحله «تکمیل ظرفیت» دوره‌های مذکور در گروه‌های فناوری اطلاعات، هنرهای تجسمی و کسب و کار آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه رشته‌های تکمیل ظرفیت مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی قم در مقطع کاردانی شامل مدیریت کسب و کار، معماری داخلی، عکاسی، گرافیک، اینترنت و شبکه‌های گسترده و برنامه‌سازی رایانه‌ای (کامپیوتری) است، گفت: با توجه به استقرار مرکز نوآوری در جهاد دانشگاهی قم، دانشجویان می‌توانند علاوه بر تحصیل از مزایای عضویت و فعالیت در این مرکز -نوآوری و شتابدهی- استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: رشته‌های مقطع کارشناسی مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی قم نیز شامل مدیریت کسب و کار، گرافیک متحرک، پوستر و نشانه و فناوری اطلاعات است. 

وی گفت: با توجه به برنامه زمان بندی اعلامی از سوی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی، متقاضیان می‌توانند در مقاطع کاردانی و کارشناسی از ۱۷ تا ۲۳ دی‌ماه جاری با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.  

رستمی گفت: علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب مشاوره‌های آموزشی و اطلاعات بیشتر در خصوص رشته‌های این مرکز به صورت حضوری به نشانی قم، بلوار الغدیر، روبروی دانشگاه قم مراجعه کنند و یا در قم از طریق شماره تلفن ۳۲۸۵۴۷۷۴ با پیش‌شماره ۰۲۵ با کارشناسان آموزش این مرکز در ارتباط باشند.

در حال حاضر ۳۱ دانشگاه و مرکز آموزش عالی در استان قم وجود دارد و بیش از ۷۰ هزار دانشجو در این دانشگاه‌ها تحصیل می‌کنند، ۵۵ درصد از دانشجویان استان پسر و ۴۵ درصد دختر و همچنین ۶۰ درصد ایشان بومی و ۴۰ درصد غیربومی هستند.

در دانشگاه‌های استان قم بیش از ۲۰۰ تشکل فرهنگی، علمی و پژوهشی فعالیت دارند و ۱۶۰ نشریه علمی و فرهنگی در دانشگاه‌های این استان منتشر می‌شود؛ تدوین سالانه حدود سه هزار و ۵۰۰ پایان‌نامه در دانشگاه‌های استان که تاثیر بسیاری در کاربردی شدن موضوع‌های پژوهشی و نیز تعامل سازنده بین دانشگاه و صنعت دارد، از دیگر ظرفیت‌های قم در این بخش است.