سعدی خزمه روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در حال حاضر ۸۵۰ فرزند ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند، افزود: این افراد شامل فرزندان بدسرپرست، سرپرست مجهول الهویه و سرپرست مریض صعب العلاج هستند.
وی بیان کرد: از مجموع ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد بوکان ۴۵ درصد آن را ایتام و ۵۵ درصد دیگر آن را فرزندان محسنین تشکیل میدهند.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) بوکان بیان کرد: هزار و ۹۰۰ حامی نیک اندیش حمایت از ایتام و فرزندان مشمول طرح محسنین را در این شهرستان برعهده دارند که هزار و ۲۰۰ نفر آن را حامی بومی و مابقی را غیر بومی تشکیل میدهند.
وی افزود: اجرای برنامههای هر کارمند یک حامی و حامییابی از طریق حامیان موجود در قالب طرح "سفیران ایتام" از برنامههای کمیته امداد برای جذب و تثبیت حامیان است.
خزمه همچنین از اهدای ۲۲۵ وسیله و اقلام خانگی در بوکان طی سال جاری به خانوادههای نیازمند اظهار داشت: این اقلام شامل آبگرمکن، اجاق گاز، جاروبرقی و چند دستگاه یخچال به ارزش سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بود.
وی از اهدای ۶ سری جهیزیه کامل به ارزش ۹۰۰ میلیون ریال به نوعروسان تحت پوشش این نهاد خبر داد و افزود: هدف از اهدای جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد، ترویج ازدواج آسان و کمک به ازدواج فرزندان خانوادههای نیازمند و مددجویان است که این مهم تا کنون با همکاری و مساعدت خیرّین نیکاندیش محقق شده است.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) بوکان ادامه داد: از ابتدای سالجاری تاکنون ۶۷ نوعروس تحت پوشش این نهاد جهیزیه دریافت کردند که ارزش ریالی آن سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.
۱۶۰ طرح اشتغالزایی در بوکان ایجاد شده است
خزمه گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) بوکان در ۹ ماه سال جاری ۱۶۰ طرح اشتغالزایی از طریق منابع بانکی کم بهره در شهر و روستا با اعتبار ۶۵ میلیارد ریال انجام داده است.
وی با بیان اینکه برای با این اعتبار برای ۱۶۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۵۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاده شده است، اضافه کرد: در این راستا برای رفع نیاز ضروری نیازمندان مثل وام کارگشایی و ودیعه مسکن ۳۸ میلیون ریال کمک پرداخت شده است .
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) بوکان افزود: ۱۰۰ خانوار از طریق وام خود اشتغالی و سایر منابع درآمدی توانمند و از چرخه حمایت امداد خارج شده اند.
وی گفت: در ۹ ماه سال جاری نیز هفت هزارو ۸۰۰ سبد خانوار از منابع دولتی و خیران تهیه شده که برای تهیه منابع آن ۲۴ میلیارد ریال هزینه شده است.
در بوکان ۶ هزار خانوار با جمعیت ۱۳ هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد هستند.
بوکان سومین شهر پرجمعیت آذربایجانغربی و دومین شهر مهاجر پذیر کشور به شمار میرود.