«ان شالله کولانی» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه منابع طبیعی استان با تلاش بیوقفه تیمهای کارشناسی و جلب مشارکت مردم به دنبال حفظ و نگهداری جنگل های استان است، افزود: مراقبت و نگهداری از مناطق احیایی استان در سطح ۳۷۰ هکتار عملیاتی شده و اکنون پیشرفت ۹۵ درصدی دارد.
وی همچنین توضیح داد که در زمینه شناسایی محدوده، تهیه نقشه، انتشار آگهی و قرق را در ۲۲ ذخیرگاه در سطحی معادل پنج هزار و ۲۸۶ هکتار به منظور حفاظت از گونههای ارزشمند جنگلی و ذخایر ژنتیکی عملیاتی کردیم که پیشرفتی ۱۰۰ درصدی داشته است.
به گفته او، عملیات اصلاحی و پرورشی نیز در سطح هزار و ۱۱۰ هکتار انجام شده و اکنون پیشرفتی ۷۰ درصدی دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کرمانشاه در ادامه گفت: در اجرای پروژه مدیریت محاوط بذرگیری نیز در سطح ۴۰ هکتار اقدامات خود را انجام داده ایم که پیشرفتی ۱۰۰ درصدی داشته است.
کولانی افزود: صیانت از جنگلها که بستر حیات بشر هستند وظیفه ای همگانی است و میطلبد تمام آحاد مردم و مسوولان در آن سهیم بوده و دین خود را ادا نمایند که هر خدمتی در این زمینه تضمینی خواهد بود برای زندگی بهتر تمامی نسلها که در مقابل آنها مسوول بوده و هستیم.
استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۰ درصد آن را عرصههای منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.
این استان دارای سه منطقه حفاظت شده شامل منطقه حفاظت شده بیستون که ۵۴ هزار هکتار است، بوزین و مرخیل در پاوه ۲۳ هزار هکتار و قلاجه هم حدود ۴۳ هزار هکتار است.
یک پناهگاه حیات وحش بیستون نیز در منطقه ورمنجه در جاده سنندج وجود دارد و در مجموع استان کرمانشاه دارای چهار منطقه شکار و تیراندازی ممنوع به مساحت ۱۶۱ هزار هکتار است.