خرم‌آباد - ایرنا - مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان گفت: ۱۲ هزار و ۶۴۹ فقره تسهیلات به ارزش ۶۶۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان ۹ ماهه امسال توسط این بانک پرداخت شده است.

به گزارش ایرنا علی جهانی میر روز چهارشنبه به رسانه ها اعلام کرد: حدود ۹۰ درصد تسهیلات، به منظور تامین مالی و حمایت از کشاورزی استان به این بخش  و فعالیت های وابسته پرداخت شد.

وی گفت: همچنین امسال در شعب بانک کشاورزی استان ۵۵۵  فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ ۲۹ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: با پرداخت ۸۱ میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی، ۶۹۵ دستگاه ماشین آلات و ابزار کشاورزی شامل ۳۰۱ دستگاه تراکتور، ۶ دستگاه کمباین و ۳۸۸ دستگاه انواع ادوات و دنباله بندها در اختیار کشاورزان استان قرار گرفت.

وی گفت: امسال شعب بانک کشاورزی لرستان ۸۵۰ فقره کشاورز کارت نیز به مبلغ  ۹ میلیارد تومان برای کشاورزان صادر کرد.

مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان گفت: چهار میلیارد و ۸۰۰ مییلیون تومان از محل اعتبار اشتغال پایدار روستایی نهادهای حمایتی به ۱۱۲ نفراز متقاضیان و ۲۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل صندوق توسعه ملی به ۸۱ طرح زیر بخش های آب و کشاورزی (دامداری، آبرسانی) و سرمایه در گردش طرح های تولیدی بخش کشاورزی و امور عشایر پرداخت شده است.

جهانی میر با اشاره به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه خود اشتغالی تبصره ۱۶ در استان گفت: سال ۹۹ در راستای حمایت از مشمولین بند "ب " تبصره ۱۶ سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)،  ۸۶ فقره تسهیلات به مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان به افراد تحت پوشش این نهادها پرداخت و زمینه اشتغال ۱۰۲ نفر فراهم شد.

وی تصریح کرد: شعب بانک کشاورزی لرستان امسال بیش از ۲۴ میلیارد تومان تسهیلات از محل اعتبارات بند "الف" تبصره ۱۸ به ۵۳ نفر از متقاضیان احداث گلخانه و پرورش گیاهان دارویی پرداخت کرده است.

جهانی میر افزود: بانک کشاورزی لرستان به منظور جبران خسارت های ناشی از سیل فروردین ۹۸، ۳۰ هزار و ۹۷۰ فقره کمک بلاعوض به ارزش ۱۰۳ میلیارد تومان و چهار هزار و ۹۲۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه با مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به خسارت دیدگان این حادثه پرداخت کرد.

وی اظهار داشت: ۹ ماهه امسال بیش از ۲۸۸ هزار تن گندم به مبلغ بیش از ۷۰۰ هفت میلیارد تومان از کشاورزان لرستانی خریداری و تمام مطالبات، به حساب گندمکاران واریز شده است.

وی ادامه داد: همچنین با جذب ۹۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از بند "خ" ماده ۳۳ قانون برنامه ششم توسعه کشور، ۱۰هزار و ۹۱۵ فقره از تسهیلات کشاورزان استان به مبلغ ۲۸۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تعیین تکلیف شد.

جهانی میر افزود: بر اساس مفاد بند "ل" تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۸ نیز با جذب ۳۱ میلیارد  و ۶۰۰ میلیون تومان ،۲هزار و ۴۰ فقره از پرونده بدهکاران بانک به مبلغ ۵۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تعیین تکلیف و تسویه شده است .

وی گفت: بانک کشاورزی با حمایت و هدایت طرح های راکد و بدهکار به دنبال احیا و بازگرداندن این واحد ها به چرخه تولید است که در سال جاری ۲۱ فقره ملک به ارزش ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در استان تعیین تکلیف شد که از این تعداد هفت فقره به ارزش ۱۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان واحد تولیدی بودند و از طریق واگذاری به فعالان اقتصادی، پس از احیا به چرخه تولید بازگشتند.

جهانی میر ادامه داد: صندوق بیمه کشاورزی، تنها حمایت کننده کشاورزان خسارت دیده در مقابل حوادث قهری است که در این راستا طی سال زراعی گذشته (۹۹-۹۸) به بیش از ۹ هزار و ۲۷ نفر از بیمه گذاران تحت پوشش بیش از ۱۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان غرامت پرداخت  کرد.

وی افزود: در سال زراعی جاری بیش از ۳۱ هزار نفر از تولیدکنندگان بخش کشاورزی اقدام به خرید بیمه نامه کشاورزی نموده اند و این روند همچنان ادامه دارد.