صیاد سلامی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه بسته تحولی خوانا و در ذیل آن" کلاس گویا " ویژه نوآموزان رده های سنی یاد شده و پیش دبستانی قرار دارد، افزود: ۱۱ هزارو ۶۷۰ نوآموز مراکز پیش دبستانی رسمی و مجازی در مناطق مختلف آموزشی استان زنجان ثبت نام شده اند که از این تعداد پنج درصد تحت عنوان" کلاس گویا " شناسایی و کلاس بندی شده اند.
وی اضافه کرد: مخاطبین این بسته تحولی، نوآموزان و دانش آموزان سراسر کشور هستند که از ابتدای دی امسال در معرض آموزش های پیشرفته و هدفمندی در خصوص تقویت چهار مهارت گوش دادن، سخن گفتن، خواندن و نوشتن قرار گرفته اند.
این مسوول ادامه داد: با توجه به استفاده از ظرفیت آموزشی شبکه شاد این رقم افزایش یافته و مراکز غیردولتی و دولتی را نیز در بر می گیرد.
وی اظهار داشت: " بسته تحولی مدرسه خوانا " از ابتدای سال تحصیلی جاری به استان های سراسر کشور ابلاغ شده و پس از طی مراحل مقدماتی و آموزش مدرسان کشوری اکنون در مرحله آموزش معلمان مجری است که به زودی و با اتمام این دوره کوتاه مدت از ابتدای بهمن ۹۹ وارد سطح کلاسی خود خواهد شد.
سلامی خاطرنشان کرد: حمایت ها و تلاش های مدیریت آموزش و پرورش استان، روسا و معاونین آموزشی و کارشناسان استانی و مناطق ۱۴ استان، راهبران آموزشی و مدیران مراکز پیش دبستانی مشارکتی تحت حمایت دولت و غیردولتی در پیشبرد این طرح نقش بسزایی دارد.
به گزارش ایرنا، قرار است در این طرح رویکردها از دانش محوری به مهارتی تغییر کند، بطور مثال از رونویسی به مهارت نوشتن و از روخوانی به مهارت خواندن که گسترده تر است همچنین رویکرد شامل استفاده درست از کلمات و واژه ها، درک مطلب، با لحن درست خواندن، ابراز وجود و صحبت کردن است و در اجرای این طرح مهارتهای زبانی در مرحله اول به مدرسان کشوری آموزش داده شود.