سیدحسن باقرزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به ارزیابی های به عمل آمده بر اساس شاخص های تعیین شده در امر سوادآموزی در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸، سوادآموزی این شهرستان در پیگیری و اجرای برنامه های سوادآموزی استان موفق شد بهترین عملکرد را رقم بزند.
وی این شاخص ها را شامل آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی، تبلیغ و ترویج، اطلاع رسانی، برنامه عملیاتی، شتاب بخشی، شورای پشتیبانی سوادآموزی، کیفیت بخشی، نظارت آموزشی و غیره عنوان کرد.
باقرزاده با اشاره به فعالیت و همکاری همکاران پرتلاش سوادآموزی این شهرستان گفت: با توجه به شیوع کرونا، همکاران همکاری های مطلوبی کرده و با وجود ترس برخی سوادآموزان از شرکت در امتحانات، آنان نیز همکاری خوبی داشته و بسیاری از آنان موفق به قبولی در آزمون شدند.
رییس اداره سوادآموزی شیروان گفت: امسال از سهمیه ۳۴۳ نفری منظور شده برای سوادآموزی شهرستان، تاکنون ۲۸۴ نفر در دورههای سوادآموزی نامنویسی کردهاند که نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از ۲ برابر افزایش نشان میدهد.
سهمیه این شهرستان در قالب طرح شتاب بخشی سوادآموزی در سال جاری هزار و ۱۵۷ نفر، افراد عادی ۳۴۳ نفر، تحکیم ۱۸۰ نفر و انتقال ۲۵۰ نفر تعیین شده که در دوره تحکیم ۱۸۰ نفر و در دوره انتقال ۲۶۰ نفر جذب شده اند.
وی گفت: هزینه سوادآموزی برای هر نفر عادی هشت میلیون و ۴۰۰ هزار ریال، طرح شتاب بخشی ۱۰ میلیون ریال، تحکیم یک میلیون و ۷۰۰ هزار ریال و انتقال ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال است.
شهرستان ۱۶۰ هزار نفری شیروان پنج هزار بیسواد دارد.