آوات بازیار روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: فرهنگسازی انجام شده در زمینه مسایل زیست محیطی در کنار محدودیت برای بیرون رفتن از شهر و عدم صدور پروانه شکار در سال جاری باعث شده که تخلفات زیست محیطی در این زمینه در این شهرستان کاهش چشمگیری پیدا کند.
وی ادامه داد: متخلفان زیست محیطی بهطور معمول به صورت دستهجمعی برای شکار به محیط زیست میروند که بهدلیل شیوع بیماری کرونا این تخلفات با کاهش زیادی مواجه شده است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست بوکان اضافه کرد: امسال مأموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان موفق شدهاند ۱۷ نفر از متخلفان زیستمحیطی را دستگیر کنند که پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی جهت برخورد قانونی، معرفی شدهاند.
وی گفت: در این خصوص ۳۴ پرونده تخلف زیست محیطی در بوکان تشکیل شده که ۱۷ پرونده در حوزه شکار و صید غیرمجاز و ۱۷ پرونده در حوزه شکار غیرمجاز بوده است.
بازیار، افزود: از شکارچیان متخلف محیط زیست در این شهرستان، ۲ قبضه سلاح مجاز و بیش از ۲۰ عدد فشنگ، ۳۱ قطعه سهره، ۱۵ عدد قفس، هشت رشته تور دام، ۳۴۰ قطعه ماهی رودخانه ای، ۲۰ رشته تور ماهیگری و ۲ راس قوچ ارمنی کشف شده است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست بوکان اضافه کرد: یگان حفاظت با پایش منظم مناطق تحت مدیریت این شهرستان در صورت مشاهده تخلفات شکار یا آلودگی های محیط زیست در حوزه آب، خاک و هوا نسبت به دستگیری و معرفی متخلفان به مراجع قضایی اقدام خواهند کرد.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست محیطی مراتب را به اداره حفاظت محیط زیست گزارش دهند.
به گزارش ایرنا، بوکان تنها مکان زیست پرنده نادر و در حال انقراض میش مرغ در سطح کشور به شمار می رود؛ این شهرستان در جنوب آذربایجان غربی و ۱۸۵ کیلومتری مرکز استان واقع شده است.