دکتر علیرضا جوان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دستگاههای سی.تی. اسکن به بیمارستانهای امام رضا(ع)، تخصصی کودکان اکبر و امید در مشهد و شهرستانهای بردسکن، تایباد و سرخس اختصاص داده شده است.
وی اضافه کرد: هماکنون چهار مورد از این دستگاههای سی.تی.اسکن در بیمارستانهای مذکور نصب شده است و سی.تی.اسکن های بیمارستانهای بردسکن و امید در مشهد هم به زودی نصب خواهد شد.
مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سی.تی.اسکن یکی از معیارهای تشخیصی در فرآیند درمان بیماران مبتلا به کرونا به شمار میرود و با اختصاص دستگاههای سی.تی. اسکن مزبور بخشی از کمبودها در این خصوص رفع شده است.
جوان افزود: برای تامین دستگاههای سی.تی.اسکن، ارز دولتی اختصاص یافته است و برای خرید هر دستگاه ۱۴ میلیارد ریال هزینه شده است که در صورت تامین در بازار آزاد، این مبلغ هفت تا هشت برابر بیشتر خواهد بود و برای نصب و راهاندازی هر دستگاه نیز مبلغ ۱۰ میلیارد ریال هزینه خواهد شد.
وی ادامه داد: با اصلاح فرایندها و برگزاری دورههای آموزشی برای نگهداری تجهیزات پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد از طریق کارشناسان بیمارستانها تلاش شده است.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و به بقیه جمعیت این استان توسط دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور خدماترسانی میشود.