به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از شبکه خبری ای بی سی، یک دانشجوی ۳۰ ساله دانشگاه شیکاگو در میان کشته شدگان این حادثه است
در واقع حوادث تیراندازی مربوط به شیکاگو و اوانستون در ایالت ایلینوی است و یکی از قربانیان این حوادث، زنی بوده که پس از به گروگان گرفته شدن در اوانستون مورد اصابت گلوله قرار گرفته است.
پلیس شیکاگو، مظنون را فردی ۳۲ ساله به نام «جیسون نایتنگیل» شناسایی کرده است. این فرد نیز پس از دخالت پلیس و تیراندازی به سمت وی، کشته شده است.
مسئولان دانشگاه شیکاگو مطلع شدند که یک دانشجوی این دانشگاه با جراحات ناشی از شلیک گلوله در خودرویی پیدا شده است.
این دانشگاه با صدور بیانیه ای، از بابت خبر تیراندازی عمیقا ابراز تاسف کرده است.
دقایقی بعد از حادثه شیکاگو، فردی وارد آپارتمانی در چند بلوک آن طرف شده و قبل از آتش گشودن خواستار استفاده از تلفن شده است.
یک زن از ناحیه سینه هدف گلوله قرار گرفته و پس از انتقال به مرکز پزشکی دانشگاه شیکاگو جان باخته است.
همزمان با آغاز سال جدید میلادی و تداوم حوادث تیراندازی در آمریکا، این احتمال وجود دارد که با توجه به نابسامانیهای اقتصادی و وضعیت کرونایی، آمار خشونتهای خیابانی و مرگومیر ناشی از تیراندازی در آمریکا در سال ۲۰۲۱ بیشتر از گذشته شود.
آمار خشونت های خیابانی و مرگ و میر ناشی از تیراندازی در آمریکا در سال ۲۰۲۰میلادی نسبت به سال قبل از آن افزایش یافت و تنها در شهر شیکاگو، آمار قربانیان خشونت خیابانی با سلاح گرم در سال ۲۰۲۰ در مقایسه با سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۵ درصدی داشت.
بنابرگزارش اداره پلیس شهر نیویورک تنها در سال ۲۰۲۰ یکهزار و ۴۰۰ مورد تیراندازی دراین شهر را ثبت کرده که نسبت به سال گذشته و در فاصله زمانی ماه ژانویه تا نوامبر(دی تا آبان)، ۹۵.۸ درصد افزایش تیراندازی و خشونت با سلاح گرم را نشان می دهد.
پیش از این گزارش شده بود که شهروندان آمریکایی با بحرانهای پدیدآمده از سوءمدیریت دولت ترامپ، وخیم تر شدن بیماری کووید-۱۹، اعتراضهای سراسری علیه نژادپرستی و برخوردهای تقابلی شخص رئیس جمهوری با این بحرانها؛ خود را در وضعیت ناامنی بیسابقهای یافته اند که برای محافظت از خود بطور جنون آمیزی به خرید اسلحه روی آوردهاند.