به گزارش روابط عمومی دادگستری مازندران ، پرونده متهمان این پرونده ضمن تفهیم اتهام به جرم اخلال در نظام اقتصادی با صدور قرار وثیقه به میزان ۲۰ میلیارد ریال در حال رسیدگی است.
بنابر این گزارش ، در تحقیقات به عمل آمده از اداره صنعت ، معدن و تجارت و اداره جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه ، این اقلام ۷۰درصد از نیازهای واحد های تولیدی مرغ گوشتی در استان بوده که احتکارآن موجب افزایش قیمت سویا و به طبع آن افزایش و گرانی گوشت مرغ شده است.
دریافت نهاده های دامی توسط برخی از تولید کنندگان و فروش آن در بازار آزاد طی چند ماه گذشته یکی از مباحث مهم رسانه ای در بخش صنعت طیور کشور بود. از آن جایی که بخشی از نهاده های مورد نیاز مرغداری وارداتی است که با ارز دولتی تهیه و توزیع می شود ، تفاوت قیمت ارز دولتی با آزاد سبب می شود تا همواره بازار اینگونه کالاها دارای حاشیه سیاه پررنگی باشد.
طبق اطلاع فرماندهی انتظامی مازندران ۲۴ شهریور ماه امسال نیز از انباری در شهرستان نوشهر ۲ هزار و ۲۰ تن به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال انواع خوراک دام احتکار شده کشف و ضبط شده بود.
در همن زمینه طبق اعلام رسمی جهاد کشاورزی مازندران ۲ تن از مدیران این مجموعه که آنها مدیران بخش تولیدات دامی و مرتبط با نهادههای دامی هستند اواخر هفته گذشته توسط سازمان اطلاعات سپاه کربلا بازداشت شدند.
مازندران با داشتن بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ واحد مرغداری ، سالانه حدود ۲۰۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می کند که معادل حدود ۱۱ درصد از نیاز مصرفی کشور است. بندر امیرآباد بهشهر یکی از مبادی مهم واردات نهاده های دامی به کشور از روسیه و دیگر کشورهای حاشیه دریای خزر است.
مازندران به دلیل شرایط مناسب اقلیمی و سرمایه گذاری های انجام شده طی چند دهه گذشته ، جایگاه مهمی در صنعت طیور کشور دارد به طوری که ۳۰ درصد جوجه یکروزه کشور در این استان تولید می شود.