تهران- ایرنا- عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: آیت الله مصباح یزدی به ارتباط حوزه و دانشگاه تاکید داشت. در بین اساتید حوزه تنها کسی که از طرح همکاری حوزه و دانشگاه استقبال کرد و با تمام وجود به میدان آمد، آیت الله مصباح بود.

حجت الاسلام محمود محمدی عراقی روز یکشنبه در آیین بزرگداشت و تجلیل از یک عمر تلاش عالمانه آیت الله محمد تقی مصباح یزدی افزود: در حوزه های علوم انسانی شخصیت های برجسته بسیار زیادی داریم. آیت الله مصباح استاد برجسته در علوم انسانی بود، اما آنچه که ایشان را متمایز می کرد، ویژگی نظریه پردازی بود. 

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  با بیان اینکه ایشان متفکر نظریه پرداز بود، ادامه داد: ویژگی دیگر آیت الله مصباح نظام سازی بود که نظام جدیدی را ارائه کرد و با شناخت نیازهای زمان معرفت شناسی داشت.

وی با بیان اینکه آیت الله مصباح به ارتباط حوزه و دانشگاه تاکید داشت، تصریح کرد: ایشان شهامت نهادسازی داشت. در بین اساتید حوزه تنها کسی که از طرح همکاری حوزه و دانشگاه استقبال کرد و با تمام وجود به میدان آمد، آیت الله مصباح بود.

در سیره عملی آیت الله مصباح اخلاق موج می زد
سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مراسم عنوان کرد: در تبیین فلسفی، معرفتی و تطبیقی اهل بیت و دین اسلام از قبل انقلاب تا زمان حاضر آیت الله مصباح ظرفیت های زیادی را ایجاد کرد.

وی ادامه داد: آیت الله مصباح افراد و جوانان علاقمند به انقلاب را به شناخت اندیشه های اسلامی دعوت می کرد. ایشان فقط مسائل فلسفی را تبیین نمی کرد، بلکه به تبیین شبهات فلسفه اسلامی را نیز می پرداخت. آیت الله مصباح آثار ارزشمندی در متون اسلامی داشت که دغدغه های بسیاری در اسلام و در مکتب اهل بیت را بررسی می کرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه حفاظت از حقانیت اسلام برای آیت الله مصباح در اولویت قرار داشت، گفت: در سیره عملی ایشان اخلاق موج می زد.

مراسم بزرگداشت و تجلیل از خدمات و برکات حضرت آیت الله مصباح یزدی امروز در دفتر مرکزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به صورت مجازی برگزار شد.