سجاد عباسی فشمی دبیر دهمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری (INOTEX ۲۰۲۱) گفت: اینوتکس پیچ یکی از بخشهای رقابتی رویداد اینوتکس است که در آن استارتاپها از استانهای مختلف کشور با یکدیگر به رقابت میپردازند.
وی ادامه داد: پس از آن برگزیدگان استانی ضمن ورود به دوره شتاب دهی و بهرهمندی از خدمات مشاورهای و فنی رویداد اینوتکس، راهی رقابتهای نهایی در نمایشگاه اینوتکس میشوند، رقابت نهایی اینوتکس پیچ همزمان با نمایشگاه اینوتکس و مقابل شرکتهای VC و سرمایهگذارانی از کشورهای ایران و ترکیه برگزار میشود.
دبیر دهمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری درمورد تفاوت این دوره اینوتکس پیچ با دیگر دورهها تاکید کرد: بسیاری از استارتاپهای ایرانی ظرفیت صادرات محصولات خود را به کشورهای همجوار دارند. با در نظر گرفتن این نکته و بعد از گفت و گو با کشور ترکیه، تصمیم گرفته شد تعدادی از سرمایهگذران ترک نیز در رویداد نهایی امسال حضور داشته باشند.
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی پارک فناوری پردیس، عباسی فشمی یادآور شد: همچنین برای تیمهای برتری که به رویداد نهایی راه پیدا کنند، امکان برگزاری جلسات B۲B با سرمایهگذاران کشور ترکیه نیز فراهم میشود، از این طریق تیمهای شرکت کننده میتوانند در مسیر بینالمللی شدن کسب و کارشان، قدم بردارند.
وی در مورد دیگر ویژگی چهارمین دوره رقابتهای اینوتکس پیچ، اظهارداشت:در مذاکرهای که با دبیرخانه نشست سرمایهگذاری TIM داشتیم، تصمیم بر این شد که اینوتکس پیچ تهران همزمان با سومین دوره این نشست و با حضور سرمایهگذاران از کشورهای عضو گروه D۸برگزار شود تا تیمهای شرکت کننده بتوانند در سطح بینالمللی نیز به معرفی خود بپردازند.
ایمان محمدعلی مجری برگزاری این رویداد نیز درمورد هزینههای شرکت در این رقابتها گفت: شرکت در چهارمین دوره اینوتکس پیچ کاملا رایگان است و تیمهای علاقهمند برای شرکت در این دوره از رقابتها میتوانند با مراجعه به آدرس http://pitch.inotex.com برای ثبت نام اقدام کنند.
مجرب برگزاری این رویداد ادامه داد: تیمهایی که از طریق سایت رویداد اقدام به ثبت نام میکنند ابتدا به صورت آنلاین مورد ارزیابی قرار گرفته و سپس از هر استان ۱۰ تیم برای شرکت در رقابتهای مقدماتی اینوتکس پیچ انتخاب میشوند.
محمدعلی در ادامه تشریح فرآیند رقابتهای اینوتکس پیچ، اظهارداشت: بین رقابتهای مقدماتی و مسابقه نهایی تقریبا یک ماه فاصله است که دبیرخانه رویداد طی این یک ماه با معرفی منتور یا مشاور متخصص به تیمهای برگزیده، خدماتی را برای ارتقای فعالیتهایشان ارایه میدهد.
وی افزود: سال گذشته یک رویداد با عنوان INOTEX Battle یا نبرد استارتاپی به رقابتهای اینوتکس پیچ اضافه شد که درآن تیمهای برگزیده با یکدیگر به مناظره پرداخته و از لحاظ موضوعات بازاریابی و فروش یکدیگر را به چالش کشیدند، در این خصوص با توجه به استقبال بسیار خوب مخاطبان از این رویداد، در دوره جدید رقابتهای اینوتکس پیچ نیز شاهد برگزاری نبرد استارتاپی خواهیم بود.
چهارمین دوره رقابتهای اینوتکس پیچ، ۲۳ بهمن از استان کرمان آغاز میشود و پس از آن به ترتیب استانهای تهران، قزوین، بوشهر و تبریز میزبان برگزاری این رقابتها خواهند بود.