به گزارش ایرنا، علیرضا آشناگر روز یکشنبه در دیدار با اعضای شورای شهر سرخه در دفتر استاندار سمنان ابراز داشت: ساخت و ساز در بافت تخریبی و فرسوده برای بازآفرینی شهری در اولویت دولت است و ضرورت دارد تحقق این مقوله بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
وی ادامه داد: ارتقای کیفیت زندگی شهروندان یکی از مهمترین اهداف دولت یازدهم و دوازدهم به شمار میرود که اجرای طرح بازآفرینی شهری، اقدامی موثر و ماندگار برای تحقق این هدف در استان سمنان است.
وی بیان کرد: بازآفرینی شهری سیاستی جامع و یکپارچه برای حل مشکلات شهرها و زمینهساز ارتقای شاخصهای زیستپذیری و کیفیت زندگی شهروندان است و باید محقق شدن این رویکرد در استان سمنان مورد توجه باشد.
آشناگر اظهار داشت: دولت تسهیلات خوبی برای بازآفرینی شهری و احیای بافت فرسوده و قدیمی درنظر گرفته است و باید در زمینه اطلاعرسانی به مالکان واحدهای مسکونی در بافت فرسوده به منظور استفاده از تسهیلات نوسازی بیش از پیش کار شود.
استاندار سمنان گفت: کارآمدکردن و نوسازی بافت فرسوده، توازن جمعیت در مناطق مختلف شهری و توسعه متوازن را به ارمغان میآورد و ضرورت دارد فرهنگسازی به منظور آگاهیبخشی به عموم جامعه نسبت به اهمیت و ضرورت نوسازی بافت فرسوده مورد توجه قرار بگیرد.
به گزارش ایرنا، صدور پروانه ساختمانی برای ساخت و ساز واحد مسکونی در بافت فرسوده تخفیف ۵۰ درصدی دارد.
براساس آمار اداره کل راه و شهرسازی استان سمنان، شهر سمنان ۵۰۰ هکتار، شاهرود ۴۳۰ هکتار، دامغان ۳۸۵ هکتار، گرمسار ۲۲۵ هکتار، شهمیرزاد ۱۴۰ هکتار، مهدیشهر ۱۱۰ هکتار، آرادان ۱۰۰ هکتار، ایوانکی ۹۸ هکتار، مجن ۹۰ هکتار، سرخه ۶۰ هکتار، بسطام ۶۰ هکتار، کلاتهخیج ۴۰ هکتار، درجزین ۳۵ هکتار، بیارجمند ۲۰ هکتار و امیریه ۱۰ هکتار بافت فرسوده دارند.