احمدرضا محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سالانه ۲۷ میلیون مترمکعب پساب فاضلاب در این استان تولید میشود که فرصت خوبی را برای تامین آب بخش صنعت فراهم کرده است.
وی ادامه داد: پساب تصفیهشده نقش موثری در راستای مدیریت مصرف آب و تامین آب بخش صنعت دارد و این ظرفیت وجود دارد که آب قابل توجهی از پساب تصفیه شده را در اختیار سرمایهگذاران بخش صنعت برای توسعه فعالیتهای خود قرار داده شود.
محمدی با اشاره به راهاندازی ۹ تصفیهخانه فاضلاب در استان، تصریح کرد: تاکنون ۱۴ شهر استان به سیستم جمعآوری و دفع فاضلاب متصل شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پساب تصفیه شده از کیفیت بالایی برخودار است، اظهار داشت: از آب این بخش میتوان در بخشی از فعالیتهای کشاورزی نظیر زارعت چوب و یا کشت علوفه دام نیز بهرهگیری کرد.
محمدی خاطرنشان کرد: پساب تصفیه شده از پایداری لازم برخوردار است و واحدهای صنعتی از این بابت اطمینان خاطر داشته باشد که چنانچه سهمی از پساب به آنها اختصاص داده شود این آب پایدار است و با چالش کمبود مواجه نخواهند شد.
به گزارش ایرنا، در دولت یازدهم و دوازدهم ۱۶۵ میلیارد تومان در بخش فاضلاب چهارمحال و بختیاری سرمایهگذاری شده است و طی این مدت تعداد شهرهای تحت پوشش شبکه جمعآوری فاضلاب از هفت شهر به ۱۴ شهر و جمعیت تحت پوشش از ۵۱ درصد به ۷۰ درصد افزایش یافته است.