یاسر لیوانی روز دوشنبه در حاشیه آغاز عملیات ساخت هنرستان تمام خیرساز در گنبدکاووس به خبرنگاران اظهار داشت: هم اکنون سرانه فضای آموزشی برای دانش آموزان گلستان ۴.۹۲ مترمربع است که با میانگین ۵.۲۱ مترمربع کشوری فاصله دارد لذا اعتبارات ملی خوبی برای جبران این فاصله در حال تخصیص به استان است.
وی با اشاره به تخصیص ۴۲ درصد از ۳۶۰ میلیارد ریال اعتبارات استانی مصوب امسال اداره کل نوسازی گلستان، افزود: باتوجه به اهمیت تعمیرات مدارس و اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه در گلستان وجود دارد، امیدواریم استان به این موضوع نگاه ویژه داشته باشد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان از افتتاح ۹۰ کلاس درس به مناسبت دهه فجر امسال در استان خبر داد و اظهار داشت: هم اینک نزدیک به ۱۰۰ پروژه با ۶۰۰ کلاس درس در استان در حال اجراست که نیکوکاران در ساخت ۶۰ درصد آنها مشارکت دارند.
به گزارش ایرنا، عملیات ساخت هنرستان تمام خیرساز با ۱۲ کلاس درس و پیش بینی ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار در مراسمی با حضور مسوولان استانی و شهرستانی در گنبدکاووس آغاز شد.
به گفته مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس، این هنرستان دخترانه توسط خانواده مرحوم "احمد محمدی" با زیربنای ۲ هزار و ۱۷۰ مترمربع در سه طبقه احداث و تا دهه فجر سال آینده افتتاح میشود.
کمالالدین نظرنژاد افزود: در این مدرسه رشتههای مختلف هنری از جمله صنایع دستی بومی و فرش به دختران علاقمند آموزش داده میشود.
مدیرکل نوسازی مدارس گلستان همچنین در نشست شورای آموزش و پرورش گنبدکاووس نیز گفت: از ۲ هفته قبل پویش "من مادرم، بچههای ایران فرزند من" با رویکرد مشارکت بیشتر بانوان در امور مدرسهسازی در کشور آغاز شد که تاکنون ۶ هزار و ۲۰۰ نفر از مردم گلستان در این پویش شرکت کردند که بیشترین سهم مربوط به مردم این شهرستان است.
لیوانی، هدف تعیین شده برای گلستان در این پویش را مشارکت ۳۴ هزار نفر اعلام کرد و افزود: هر شهروند تا آخر اسفند ماه امسال براساس توان مالی خود میتواند با عضویت در این پویش همانند سایر خیران در امر مدرسه سازی مشارکت داشته باشد.
مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس نیز در این جلسه گفت: ۷۸ هزار و ۸۳۲ دانش آموز مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم و هنرستان در ۵۲۶ مدرسه این شهرستان تحصیل میکنند.
نظرنژاد افزود: هفت مدرسه که ۶ مورد آن خیرساز است با ۴۰ کلاس درس در روستاهای "ارمی آباد، سارلی علیا، آیتمر، قزلجهماتی و کرند" و شهر گنبد تکمیل شده و همزمان با دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسد و ۳۵ مکان برای ساخت مدرسه بر اساس تراکم جمعیتی و نیاز شهرستان تعیین شده است.
وی اظهار داشت: چهار مدرسه استثنایی با ۳۲۰ دانش آموز در گنبدکاووس فعال است که ۱۰۰ نفر از این دانش آموزان به دلیل مشکلات مالی خانوادهها برای دسترسی به برنامههای آموزشی نیاز به تبلت و تلفن همراه دارند.
مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس از خیران به عنوان یاوران همیشگی آموزش و پرورش خواست برای حل مشکل تبلت و تلفنهمراه و مناسبسازی فضای آموزشگاهها برای دانش آموزان استثنایی شهرستان همکاری داشته باشند.