سعید آمده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تعطیلیهای مکرر باشگاهها و مکانهای ورزشی و از سرگیری محدود فعالیتها موجب شده تا بازگشت سرمایه در بخش ورزشی دیگر برای سرمایه گذاران مقرون به صرفه نباشد.
وی ادامه داد: این امر موجب شده تا در سالجاری با کاهش شدید تاسیس باشگاه های ورزشی جدید در این استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته در این استان مواجه باشیم.
هیات بدنسازی و پرورشاندام قم، اظهار داشت: در سالهای گذشته سرمایه گذاری در بخش ورزش به ویژه ایجاد باشگاههای بدن سازی و پرورش اندام یکی از موضوعات جذاب برای سرمایهگذاران بخش خصوصی بود که این جذابیت با شرایط فعلی باشگاه داری در شرایط کرونا با چالش جدی مواجه شدهاست.
آمده تاکید کرد: پیش از این سالانه حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد به باشگاههای دارای مجوز استان افزوده میشد که این موضوع در سالجاری به دلیل شیوع کرونا با کاهش بسیار چشمگیر مواجه شده است به گونهای که برخی از باشگاه های فعلی نیز به دلیل ناتوانی در پرداخت هزینه ها، به فکر تعطیلی و تغییر کاربری هستند.
رییس هیات بدنسازی و پرورشاندام قم، خسارت تحمیل شده به باشگاههای استان در ایام شیوع کرونا را سنگین دانست و گفت: شیوع کرونا و تعطیلیهای مکرر و طولانی مدت دست کم ۳۰۰ میلیارد ریال خسارت به باشگاه های بدن سازی و پرورش اندام قم وارد کرد.
وی سال ۹۹ را سالی سخت برای فعالیت باشگاه داران استان دانست و گفت: پیش بینی ما این است که در صورت اجرای واکسیناسیون و پشت سر گذاشتن شرایط کرونا، در تابستان سال آینده با جهش در فعالیت باشگاهها و جبران بخش زیادی از این خسارت ها مواجه می شویم.
آمده، رعایت دستورالعملهای بهداشتی از جمله ضدعفونی کردن مستمر را از جمله موضوعاتی دانست که هزینه تحمیلی به باشگاهها را افزایش داده است، گفت: گندزایی و ضدعفونی هزینه زیادی بر باشگاهها تحمیل میکند که در صورتی که این مواد ضدعفونی کننده با هزینه کمتر و یا رایگان در اختیار این باشگاه ها قرار گیرد، بخشی از این هزینه های تحمیلی کاهش مییابد.
رییس هیات بدنسازی و پرورشاندام قم، حفظ باشگاههای ورزشی در این شرایط را بسیار سخت دانست و افزود: همین که باشگاهداران و سرمایهگذارانی استان توانستهاند باشگاه خود را حفظ و شرایط برای فعالیت ورزشکاران را فراهم کنند کار بزرگی کرده اند.
وی با بیان اینکه در سالجاری به جای افزایش باشگاهها به دنبال حفظ باشگاههای موجود هستیم گفت: در صورتی که باشگاهها بتوانند این شرایط را پشت سر بگذارند، انتظار داریم که این شرایط در سال آینده به دلیل افزایش استقبال مردم تغییر و بخش زیادی از این خسارت ها جبران شود.
با اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، وضعیت شیوع کرونا در قم روز شنبه ۱۵ دی ماه از وضعیت قرمز به نارنجی، در روز شنبه ۶ دی ماه از نارنجی به زرد و در ۲۰ دی ماه از زرد به آبی تغییر کرده است.
ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.