سرهنگ علی مریدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از ابتدای شروع طرح سلامت محور شهید سلیمانی از ۱۱ آذرماه تاکنون، ۱۲ هزار و ۳۱۴ نفر از افرادی که مورد غربالگری قرار گرفته اند، دارای علائم بالینی ابتلا به کرونا بوده اند.
وی افزود: تعداد تست های گرفته شده ۱۰ هزار و ۵۲۴ مورد است که از این تعداد، سه هزار و ۲۲۱ نفر کرونا مثبت تشخیص داده شدند و ۲ هزار و ۷۰۰ نفر از آنها مورد قرنطینه خانگی قرار گرفتند و مابقی نیز با توجه به شرایط جسمانی و پیشرفت بیماری در مراکز درمانی و بیمارستان ها بستری شدند.
مریدی یادآور شد: همچنین در این مدت از ۱۰ هزار و ۸۷۱ مورد اماکن عمومی و پرتردد همچون بازارها و مراکز خرید بازدید صورت گرفت و نیز ۴۳۸ منزل دارای بیمار مبتلا به کرونا، ضدعفونی و گندزدایی شد.
وی اضافه کرد: ۷۱ هزار و ۶۹۴ مورد خدمات بهداشتی و درمانی به جامعه هدف ارائه شده و ۱۲ هزار بسته معیشتی هم به خانواده ها و افراد مبتلا به کرونا و خانواده های نیازمند آسیب دیده از کرونا اهدا شده است.
وی گفت: علاوه بر بیماران مبتلا به کرونا و خانواده های نیازمند، افراد قرنطینه معکوس شامل افراد دارای بیماری زمینه ای یا پیر و ناتوان که در صورت خروج از منزل احتمال ابتلای آنها به کرونا وجود دارد، نیز از این خدمات بهره مند شدند.
مریدی با بیان اینکه ایلام در زمینه کاهش بستری های بیمارستانی ۲۸ درصد و مرگ و میر ۷۸ درصد از اهداف کلی کشور جلوتر است، اظهار داشت: اهداف کلی طرح در سطح کشور برای کاهش بستری های بیمارستانی ۳۰ درصد است.
وی افزود: اما در استان ایلام میزان بستری ها در آذرماه نسبت به آبان ۵۸ درصد و دی ماه در مقایسه با آذرماه ۶۸ درصد کاهش داشته است که نسبت به سقف تعیین شده کشوری نیز کاهش چشمگیری دارد.
وی ادامه داد: در بخش فوتی ها، هدف سقف کلی کشور کاهش ۱۰ درصدی فوتی ها تعیین شده است که در استان ایلام این میزان به ۷۸ درصد کاهش رسید.
وی توضیح داد: آذرماه میزان فوتی ها نسبت به آبان ۵۰ درصد و دی ماه در مقایسه با آذرماه ۸۸ درصد کاهش داشته است که این کاهش در مقایسه با سقف تعیین شده کشوری فاصله زیادی دارد.
به گزارش ایرنا، طرح سلامت محور شهید قاسم سلیمانی که طرح مدیریت هوشمند کرونا با مشارکت مردم، بسیج و مسوولان است در مناطق مختلف استان در حال اجراست.
استان ایلام به ۱۵ منطقه و ۶۵ بلوک تقسیم شده است و هر بلوک یک کمیته عملیاتی برای مدیریت طرح دارد.
این طرح دارای سه حوزه مراقبتی، حمایتی و قرنطینه است که ۴۰۰ تیم بسیج در حوزه حمایتی، ۸۴ تیم در حوزه مراقبتی دانشگاه علوم پزشکی و ۲۶۵ تیم در حوزه نظارتی و رهگیری با مشارکت هلال احمر، سپاه و دانشگاه سازماندهی شده و آموزش دیده اند و در این سه حوزه بسیج و دانشگاه علوم پزشکی حضور پویا دارند.