به گزارش ایرنا، نخستین دوره لیگ برتر قایقرانی در رشته روئینگ روز گذشته (دوشنبه) با قهرمانی دانشگاه آزاد در دریاچه آزادی به پایان شده بود. در این دوره از رقابتها باشگاههای بندر گناوه، شهرداری اردبیل، شهرداری بجنورد، دانشگاه آزاد و مکران سیستان حضور داشتند.
«حسین سماکار» عضو تیم شهرداری اردبیل در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این نخستین دوره لیگ برتر روئینگ در ایران بود اظهار داشت: در این دوره از مسابقات عضو تیم شهرداری اردبیل بودم که «مرتضی قاطع» سرپرستی آن را بر عهده داشت. تیم در لیگ روئینگ نتایج خوبی کسب کرده و اکنون در جایگاه چهارم قرار دارد. قرار است در نیم فصل دوم با تمرینات بیشتر و جذب چند مهره باتجربه تیم تقویت شود تا در نهایت بتوانیم در لیگ روئینگ نتیجه لازم را کسب کنیم.
عضو تیم ملی روئینگ ادامه داد: یکی از اتفاقات مهم لیگ روئینگ پخش زنده تلویزیونی بود که خود یک محرک برای ایجاد انگیزه در ورزشکاران است. بدون شک خانواده تمام ورزشکاران دوست دارند رقابت فرزندان خود را از تلویزیون نگاه کنند. بعد از این بازیها بسیاری از دوستان و آشنایان با من تماس گرفتند. پخش تلویزیونی موجب علاقمندی جوانان و نوجوانان به رشته قایقرانی خواهد شد و در بحث اقتصادی نیز شانس جذب اسپانسر را بالا خواهد برد. پخش زنده تلویزیونی یکی از مهمترین اقدامات مثبت و تاثیر گذار فدراسیون قایقرانی بود.
سماکار در ادامه با اشاره به جذابیتهای لیگ قایقرانی افزود: بعد از حدود ۲ سال دریاچه مجموعه ورزشی آزادی شاهد یک رقابت هیجان انگیز بود. باید از «افشین فرزام» سرمربی تیم ملی روئینگ تشکر کنم که با تلاش خود موجب شکلگیری لیگ قایقرانی در بخش روئینگ شد. او با همکاری با فدراسیون قایقرانی موجب شد تا چند تیم در این دوره حضور پیدا کند. امیدوارم این مسابقات به به پیش زمینهای برای موفقیت تیم در مسابقات قهرمانی آسیا نیز تبدیل شود.
وی در ادامه گذری بر گزینشیهای المپیک در ماههای پیش رو زد و گفت: در روئینگ قرار است که «نازنین ملایی» و «بهمن نصیری» اعزام شوند که برای آنان آرزوی موفقیت دارم. بعد از مسابقات المپیک مسابقات قهرمانی آسیا است و من باید در آن شرکت کنم. در تلاشم تا بهترین نتیجه را برای ایران به ارمغان آورم.
تاثیر محدودیتهای کرونایی بر فعالیت ورزشکاران از دیگر مباحث مورد نظر سمارکار بود. وی در این زمینه تصریح کرد: با آغاز محدودیتها از سال گذشته برخی از ورزشکاران تمرین را کنار گذاشتند اما ملیپوشان این کار را نکرده و آمادگی خود را حفظ کردند. به عنوان یک ملیپوش اعلام می کنم من تمریناتم را تنها برای موفقیت فردی نیست بلکه به عنوان عضو تیم ملی برای ایران اسلامی تلاش خواهم کرد و امیداور روزی پرچم کشورم را در سطح مسابقات بینالمللی به اهتزاز درآورم. البته در قایقرانی میزان تماس خیلی کم است و میشود با رعایت دستورالعملهای بهداشتی سلامت خود و دیگر هم تیمی ها را تضمین کرد.
عضو تیم روئینگ شهرداری اردبیل در پایان عنوان کرد: از سال ۱۳۹۸ که به عضویت تیم ملی درآمدم به دنبال موفقیت و ثبات جایگاه در این تیم هستم. اکنون سربازم و باید دوره خدمت را به پایان برسانم. چون تیمهای نظامی در بخش روئینگ در لیگ حاضر نبودند با گرفتن نامه از باشگاه عقاب به شهرداری اردبیل پیوستم.