دکتر سیماسادات لاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در بجنورد اظهار داشت: شمار کنونی خوابگاه های دانشگاه های علوم پزشکی اندک است و با این وجود ظرفیت پذیرش دانشجو در این بخش، بدون در نظر گرفتن زیرساخت ها افزایش پیدا می کند و حال آنکه ردیف بودجه ای هم برای ساخت خوابگاه نداریم.
وی افزود: با حمایت وزیر بهداشت و رییس سازمان برنامه و بودجه در حال گرفتن اعتباری برای تکمیل و اتمام این پروژه های نیمه تمام تا پایان دولت تدبیر و امید هستیم.
وی با بیان اینکه تا پایان دولت دوازدهم ۱۰ هزار دانشجو در این خوابگاه ها اسکان پیدا خواهند کرد، اظهار داشت: ۱۳ پروژه نیز دیده شده که جزو طرح های ملی قرار می گیرد و بودجه آنها در سال آینده تامین می شود.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: هم اکنون ۹۴ هزار دانشجو در دانشگاههای علوم پزشکی خدمات خوابگاهی دریافت میکنند.
دکتر لاری خاطرنشان کرد: با مساعدت وزیر بهداشت و با کمک صندوق رفاه و معاونت فرهنگی و دانشجویی، اقداماتی برای تامین خوابگاههای دانشجویی انجام شده که اخذ وام برای ساخت و تکمیل خوابگاهها و حتی فروش خوابگاه های مازاد توسط دانشگاه ها از آن جمله است.
وی افزود: امسال پنج دانشگاه علوم پزشکی در کشور با وام هایی که تنفسی ۲ ساله دارند و صندوق رفاه پرداخت سود آن را تقبل کرده است، اقدام به خرید خوابگاه کرده اند.
وی گفت: در خراسان شمالی هم ساخت یک خوابگاه با گستره پنج هزار و ۵۰۰ متر مربع دیده شده که در ردیف طرح های ملی قرار دارد و صنعتی سازی غذاخوری و تکمیل خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی بجنورد و خرید یک خوابگاه با اخذ وام بانکی و مساعدت صندوق رفاه از جمله اقدامات مورد نظر برای رفاه دانشجویان این استان است.
هم اکنون ۴۵۶ خوابگاه متشکل از خوابگاههای ملکی، وقفی، استیجاری، مشارکتی و خودگردان در کشور کار اسکان دانشجویان نیازمند به خوابگاه را در دانشگاه های علوم پزشکی برعهده دارند.