حسین پژمان در گفت و گو با ایرنا اضافه کرد: قصد داریم تا افق ۱۴۰۴ سطح زیر کشت طرح های گلخانه ای را به هفت هزار هکتار برسانیم؛هم اینک سطح زیر کشت طرح های گلخانهای و سایبانی در این استان حدود ۷۲۴ هکتار در قالب مجتمع ها ، شهرک ها و طرح های کوچک گلخانه ای است.
وی ادامه داد: میزان کنونی نسبت به شروع دولت تدبیرو امید و تا قبل از سال ۹۲ بیش از پنج برابر رشد داشته است.
پژمان بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی فارس حساسیت موضوع بهره وری مناسب منابع آب و بهبود مدیریت زراعی را مورد توجه قرار داده است و یکی از دغدغه های اصلی نهادهای نظارتی بویژه شرکت آب منطقه ای برای صدور مجوزها موضوع کاهش ۲۰ درصد منابع آبی از سفره های زیرزمینی است که این مهم نیز به عنوان یک دستورالعمل و موضوع جدی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی قرار دارد.
رییس سازمان جهاد کشاوری فارس گفت: عمده تمرکز این سازمان در زمینه توسعه کشت های گلخانه ای بر روی سبزی و صیفی و محصولات آب بر است که با تغییر الگو از کشت های رو باز به کشت های سایبانی و بسته ضمن افزایش میزان بهره وری و تولید در واحد سطح مصرف آب را تا حدود ۳۰ درصد نیز کاهش خواهیم داد.
تولید ۱۱ میلیون تن محصولات دامی و کشاورزی در فارس
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس همچنین گفت: در سال زراعی ۹۸-۹۹ میزان تولیدات زراعی، باغی و دامی در این استان به ۱۱و دو دهم میلیون تن رسید که این میزان تولید نسبت به سال ۹۲ و شروع دولت تدبیر و امید حدود ۲۳ درصد رشد داشت.
پژمان افزود: استان فارس در زمینه تولید محصول استراتژیک گندم با وجود بیش از یک دهه خشکسالی در سال زراعی گذشته با انجام کارهای فنی ، مکانیزه کردن و تغییر آرایش و الگوی کشت ،معرفی ارقام جدید و همچنین استفاده از روش های نوین آبیاری عملکرد قابل ملاحظه ای داشته است.
وی ،میزان تولید گندم در سال زرعی ۹۸-۹۹ در استان فارس را یک میلیون و ۴۶۵ هزار تن عنوان کرد و گفت: علاوه بر افزایش تولید در واحد سطح در این محصول استراتژیک با استفاده از روش ها نوین و مکانیزه کردن کشت از سیستم مسطح به کشت های روی پشتک توانستیم بیش از ۳۰ درصد کاهش مصرف آب را در کشت محصول گندم و جو تحقق ببخشیم.
پژمان گفت: استان فارس همچنین در زمینه تولید مصول جو با تولید ۴۸۰ هزار تن در سال زراعی ۹۸-۹۹ رتبه دوم کشور را کسب کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس با بیان اینکه این استان همچنین در زمینه تولید کلزا که یکی از محصولات مهم و مورد نیاز کشور است و با توجه به وابستگی بیش از ۸۵ درصدی کشور به این محصول عملکرد خوبی داشته است، اعلام کرد: میزان تولید این محصول در سال زراعی گذشته نیز افزون بر ۲۶ هزار تن بود که رشد بیش از ۱۲۰ درصدی نسبت به چند سال قبل نشان می دهد.