رحیم حب نقی روز چارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بزرگترین شبکه خدمات آزمایشگاهی در سطح کشور به شمار می رود که با ارائه تخفیفات ویژه و حمایتهای مالی از پروژههای پژوهشی دانشجویان و اعضای هیات علمی نقش مهمی در توسعه فناوری و حمایت از پژوهش دارد.
وی اضافه کرد: اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه میتوانند با عضویت در باشگاه مشتریان این شبکه از این پس علاوه بر استفاده از تخفیفات شبکه شاعا از حمایتهای مالی این شبکه نیز در اخذ خدمات آزمایشگاهی تجهیزات پیشرفته بهره مند شوند.
رییس دانشگاه ارومیه ادامه داد: در این رابطه اداره امور آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه ارومیه در حوزه مدیریت تعمیر و نگهداری، آموزش منابع انسانی، تامین استاندارهای ISO ۱۷۰۲۵ مورد نیاز و اجرای الزامات نظام HSE از خدمات پشتیبانی در حوزه آزمایشگاهی ستاد این شبکه بهره مند خواهند شد.
حب نقی با اعلام اینکه جهت بهره مندی بهتر از تجهیزات آزمایشگاهی مستقر در آزمایشگاه مرکزی از این پس تعرفه استفاده از امکانات آزمایشگاهی برای پایان نامهها و رسالههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی رایگان خواهد بود، گفت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی میتوانند با ارایه معرفی نامه از معاون پژوهشی دانشکده و پروپوزال مصوب خود و پس از تامین مواد مصرفی، از خدمات و امکانات آزمایشگاه مرکزی بدون پرداخت هیچگونه وجهی استفاده کنند.
دانشگاه ارومیه از جمله دانشگاه های مطرح کشور به شمار می رود که نزدیک به ۲۰ هزار نفر دانشجو در مقاطع و رشته های مختلف تحصیلی دارد.
دانشگاه ارومیه برای اولین بار در نظام رتبهبندی لایدن (CWTS Leiden Ranking) یکی از معتبرترین نظامهای رتبهبندی دانشگاههای برتر جهان حضور یافت.
پیش از این دانشگاه ارومیه در نظام رتبهبندی تایمز نیز حضور داشته است و در رتبهبندی اخیر پایگاه استنادی جهان اسلام ارتقای ۱۵ پلهای داشته است.