به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید اسماعیل حسینی مقدم روز چهارشنبه در جلسه هم اندیشی غذای حلال در قزوین با بیان اینکه هیچ کشتارگاهی بدون ناظر شرعی نیست، گفت: ناظران شرعی و مسولان کشتارگاهها مسوول تامین غذای حلال و پاک جامعه هستند.
وی یادآورشد کشتارگاهها در سطح کشور به سمت دریافت پروانه حلال برای صادرات هستند و مسولان نباید سخت گیری کنند.
مسئول حوزه نمایندگی، ولی فقیه در سازمان دامپزشکی گفت: خوشبختانه کشورهای همسایه طرفدار گوشت قرمز و سفید حلال هستند و باید از این ظرفیت استفاده کرد.
حمید زینالی مدیرکل دامپزشکی استان قزوین نیز در این جلسه گفت: اولین کد حلال توسط یکی از کشتارگاههای استان دریافت شده است و برای صادرات باید تعداد کدهای حلال را افزایش داد.
سیروس صارمی، مدیرکل استاندارد استان قزوین نیز در این جلسه گفت: کشتارگاه قزوین مرغ و واحد تولید ژلاتین در این استان کد و پروانه حلال دریافت کرده اند.
وی افزود: یک واحد تولید کنسرو هم در مرحله دریافت پروانه حلال است.
فاطمه خمسه رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز گفت : تولید غذای حلال باید در توسعه صادرات به کشورهای اسلامی مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: در تولید غذای حلال مباحث شرعی و علمی با حضور ناظران شرعی و کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه ها و واحدهای بهره برداری پیوند خورده که منجر به تولید غذای سالم و بهداشتی شده است.
به گفته خمسه در استان قزوین کشتارگاههای پیشرفته برای ذبح دام وطیور وجود دارد که ناظر شرعی بر مراحل ذبح نظارت دارند.