به گزارش ایرنا از اعلام روز چهارشنبه فرهنگسرای خانواده، پادکست «بانوی بینشان» با همکاری کانون مذهبی بر ستیغ چکاد، استوریهای مذهبی، فتوکلیپ شرح خطبه فدک در برنامه «زندگی به سبک مادر»، ویدئوکلیپ «بانوی بی حرم» برگرفته از اشعار حمیدرضا برقعی و فتوکلیپ شرح مختصری از زندگی نامه حضرت فاطمه زهرا(س) با عنوان «بانوی یاس» ۲۷ و ۲۸ دی منتشر میشود.
این فرهنگسرا در ایام فاطمیه برنامه «قصههای شنیدنی» را در قالب پادکست مهربانو از هفتم تا ۲۸ دی روزهای فرد اجرا میکند.
همچنین پادکست «فیروزه بینشان» با حضور محمدفاضل فروتنی هنرمند نوجوان اهل استان خراسان جنوبی (بیرجند) با معرفی و خوانش داستانهایی از زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) برگرفته از کتاب سبزپوشان به قلم جواد نعیمی و مشارکت کانون کتاب و کتابخوانی آستان قدس رضوی خراسان جنوبی (بیرجند) هشتم، ۱۱، ۱۶ و ۲۲ دی منتشر شد.
ویژهبرنامههای فرهنگسرای خانواده در ایام فاطمیه با هدف شناخت بیشتر شهروندان از الگوهای دینی و توسعه فعالیتهای مشارکتی و فرهنگی بین خانوادهها و ترویج سبک زندگی و اقامه عزای فاطمی برگزار میشود.
شهروندان برای بهرهمندی از این برنامهها میتوانند به صفحههای فرهنگسرای خانواده در فضای مجازی به نشانی Farhangsara_khanevade@ و Ketabkhanekhanevade@ مراجعه کنند.
شب شعر آئینی «شفیعه محشر» در فرهنگسرای سرو
شب شعر آئینی «شفیعه محشر» همزمان با ایام فاطمیه و سوگواری شهادت صدیقه کبری، حضرت زهرا (س)، با حضور شاعران و دوستداران اهل بیت(ع) در فرهنگسرای سرو برگزار میشود.
این برنامه با مشارکت کانون ادبی قلم فرهنگسرای سرو و حضور جمعی از شاعران نام آشنا در رثای حضرت زهرا (س) روز چهارشنبه(۲۴ دی) از ساعت ۱۵ تا ۱۷ با رعایت پروتکلهای بهداشتی در سالن اجتماعات فرهنگسرای سرو به نشانی خیابان ولی عصر(عج)، بالاتر از پارک ساعی، کوچه ساعی دوم برگزار میشود. حضور علاقهمندان در این شب شعر آئینی آزاد است.
معرفی حبیبالله معلمی در پادکست «غزل سرخ»
چهارمین قسمت از مجموعه پادکستهای «غزل سرخ» با معرفی زنده یاد حبیبالله معلمی مداح اهل بیت(ع) توسط خانه فرهنگ تهرانسر تولید و در فضای مجازی به نشانی farhangsaradanesh منتشر شد.
مجموعه پادکستهای «غزل سرخ» با هدف آشنایی مخاطبان با زندگی و تفکرات مفاخر و شاعران معاصر ادبیات فارسی تولید و در شبکههای اجتماعی منتشر میشود.
حبیبالله معلمی فرزند نصیر متولد سال ۱۳۰۵ در شهرستان رامهرمز، دروس ابتدایی را در مکتب خانه گذراند و ادامه آن را تا سیکل قدیم پی گرفت و پدرش که معلم قرآن بود او را با این کتاب آسمانی آشنا کرد. ذوق و قریحه شاعری از اوان جوانی در وجود ایشان بود اما تشویقهای یکی از دوستان پدرش که خود شاعری توانا بود به نام حاجی بابا اشتری لرکی زمینه را برای شکوفایی استعدادهای وی فراهم کرد.
معلمی شاعر نام آشنای جبهههای جنگ است که سرودههای وی در طول جنگ ایران و عراق و پس از آن توسط مداح اهل بیت حاج صادق آهنگران خوانده میشد و شور و اشتیاق رزمندگان را دو چندان میکرد، معلمی شغل حسابداری در بازار و تجارتخانههای خصوصی را داشته است، معلمی چهار تیرماه ۱۳۹۲ دار فانی را وداع گفت.
تاکنون کتابی که در برگیرنده تمام اشعار این شاعر باشد به چاپ نرسیده است اما بیشتر اشعارش در کتابی به نام «خونین نامه عاشقان حسین» در ۲ جلد و در زمان جنگ توسط انتشارات سپاه پاسداران منتشر شد و سایر سرودههای این شاعر در جزواتی در مناسبتهای مختلف مذهبی چاپ و در دست مداحان قرار گرفته است، ضمن اینکه مجموعه اشعار این شاعر نیز آماده چاپ است. بیشتر آثار وی در قالب چهارپاره است گرچه در غزل و مثنوی نیز طبع آزمایی کرده است.
از جمله سرودههای مشهور معلمی؛ ای لشکر صاحب زمان آماده باش/آماده باش -با نوای کاروان/بار بندید همرهان/ این قافله عزم کرببلا دارد- شور حسین است چهها میکند- این لشکر حق عازم کرببلاست امشب- سوی دیار عاشقان رو به خدا میرویم- بهر آزادی قدس از کربلا باید گذشت- ای لشکر حسینی تا کربلا رسیدن یک یا حسین دیگر، است.