شهرکرد -ایرنا- معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: هشت هزار و ۵۵۹ دانش‌آموز استان در مقطع متوسطه اول و دوم متوسطه در سال تحصیلی جدید از تحصیل بازماندند.

فیروز عسگری عصر روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش به مناسبت هفته شورای آموزش و پرورش افزود: از این تعداد ۲ هزار و ۸۵ دانش‌آموز در مقطع متوسطه اول و ۶ هزار و  ۴۷۴ دانش‌آموز در مقطع متوسطه دوم هستند.

وی با اشاه به اینکه بیشترین آمار ترک تحصیل در این ۲ مقطع در شهرستانهای لردگان با ۲ هزار و ۱۶۵ دانش‌آموز و شهرکرد با یکهزار و ۴۴۸ دانش‌آموز و کوهرنگ با یکهزار و ۷۵۰ دانش‌آموز است ، افزود: طرح آبا (آشتی با آموزش) با هدف  جذب حداکثری بازماندگان از تحصیل در این شهرستانها در سالجاری اجرا می‌شود.

وی اظهار داشت: گروه‌های هدف این طرح ،دانش‌آموزان گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال هستند که همزمان با سراسر کشور با استفاده از روش آموزش از راه دور و تجهیزات آموزش الکترونیکی، ظرفیت های بومی و منطقه‌ای و با مشارکت و همکاری موسسات خیریه و سازمان های مردم‌نهاد آغاز شده است.

عسگری اظهار داشت: توسعه این طرح آموزشی در سراسر کشور در دستور کار قرار دارد و برای اجرای این طرح نیازمند کمک خیران  هستیم.

۹۰۲ نفر در چهارمحال و بختیاری در پویش ملی "من مادرم، بچه‌های ایران فرزندان  من"  شرکت کردند

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با اشاره به آغاز پویش ملی "من مادرم، بچه های ایران فرزندان من" که از اول دی ماه آغاز شده است، گفت: تاکنون ۹۰۲ نفر در استان در این پویش شرکت کردند.

کامران رهی افزود: این پویش ۲ماهه است و همه افراد می‌توانند با هر توان مالی در این پویش شرکت کنند.

وی اظهار داشت:همه افراد برای پیوستن به این پویش و مشارکت به نیابت از مادران و همسران می‌توانند با مراجعه به سایت ajorBajor.ir و همچنین سایت MehreMadrese.ir با پیوستن به این پویش و پرداخت حداقل هزینه، پوستر مشارکتی خود را دریافت کنند.

رهی با تاکید بر اینکه تعهد استان در این پویش احداث یک مدرسه ۲ کلاسه در روستای سربیشه با اعتبار یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال است، افزود: در صورت محقق شدن این میزان تعهد به همین میزان نیز سازمان نوسازی، وسعه و تجیهز مدارس کشور هزینه خواهدکرد.

وی به انعقاد ۶ تفاهم‌نامه به منظور استفاده از ظرفیت خیران استان اشاره کرد و گفت: ۸۰ درصد پروژه‌های در دست اجرا در استان با استفاده از ظرفیت خیران است.

رهی با تاکید بر اینکه ۵۷ پروژه نمیه تمام خیری در استان وجود دارد، افزود: امسال خیران برای مدرسه‌سازی ۱۹۰ میلیارد ریال تعهد کردند.

به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی جاری ۲۱۰ هزار دانش‌آموز در مناطق مختلف استان مشغول تحصیل هستند.