به گزارش ایرنا، حجت الاسلام مهدی اخوان صباغ، روز چهارشنبه در دیدار با استاندار کرمان با اشاره به کاروان قرآنی انقلاب گفت: سال گذشته این برنامه از مزار حاج قاسم و امسال با توجه به شرایط کرونا به صورت محدود از بیت الزهرا(موقوفه شهید سلیمانی) آغاز می شود.
رییس سازمان دارالقرآن کریم کشور با اشاره به اینکه این سازمان از قدیمی ترین سازمان هایی است که اتفاقات خوبی را پس از انقلاب رقم زده است؛ افزود: اما تا نقطه مطلوب قرآنی فاصله داریم زیرا قرآن در جامعهبه صورت قرائت، تلاوت و حفظ شده اما جامعه هنوز قرآنی نیست.
وی ادامه داد: این در حالی است که می توان فضای جامعه را با قرآن متحول کرد زیرا امام راحل فرمودند انقلاب کردیم تا احکام قرآن در جامعه پیاده شود و مقام معظم رهبری هم فرمودند قواعد زندگی را باید از قرآن کریم استخراج کرد.
حجت الاسلام اخوان صباغ گفت: ۹۸ درصد مردم کشور تقدس قرآن را قبول و به آن التزام هم دارند اما تنها ۱۰ درصد روزانه یک صفحه قرآن می خوانند لذا این فاصله باید درست شود و در شورای فرهنگ عمومی باید کاری کرد.
این مسئول با بیان اینکه سازمان درالقرآن کریم ۱۴ هزار مؤسسه و خانه قرآنی در سطح کشور دارد که ۳۰۰ مورد آن در این استان است؛ خاطرنشان کرد: هیچ یک از این مؤسسات رابطه سازمانی و مالی با ما ندارند.
رییس سازمان دارالقرآن کریم کشور با اشاره به اینکه در تنها موضوع فرهنگی که مقام معظم رهبری کمیت مشخص کردند، تربیت ۱۰ میلیون نفر حافظ قرآن کریم است؛ اظهار کرد: برای این امر حداقل باید ۴۰ میلیون نفر قرآن خوان داشته باشیم که از میان آنان ۱۰ میلیون نفر حافظ شوند و این مدیریت می خواهد.
وی با تأکید بر لزوم توجه همزمان به قرآن و عترت و اشاره به اینکه باید کار اساسی تری در این باره انجام شود؛ گفت: سازمان تا حالا بیشتر تخصصی کار کرده؛ پرورش داور و تربیت مربی داده اما الان باید ببینیم برای اینکه قرآن در فضای گفتمان ساز جامعه و لایه های جامعه نفوذ کند، چه باید کرد.
حجت الاسلام اخوان در همین باره با استفاده از توصیه های مقام معظم رهبری قرآنی کردن مساجد و توجه به جلسات خانگی را مورد تأکید قرار داد و با اشاره به آسیب دیدن مؤسسات از حیث مالی در دوره کرونا از استاندار کرمان درخواست کرد وام کم بهره به ۸۰ مؤسسه قرآنی واجد شرایط در استان کرمان تعلق بگیرد.
استاندار کرمان در این دیدار برای توسعه فعالیتهای قرآنی در شهرهای مختلف این استان اعلام امادگی کرد.
علی زینی وند با اشاره به اینکه زندگی مردم ایران با قرآن عجین بوده و قرآن کریم از بدو تولد انسان تا ممات آدم برای او برنامه داشته است افزود: طی سالهای گذشته فعالیتهای قرآنی خوبی در کشور انجام شده اما هنوز جای کار دارد و تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله هست.