سنندج - ایرنا - فرماندار ویژه سقز با اشاره به اینکه عمل به امر به معروف و نهی از منکر یک ضرورت دینی و عرفی در جامعه است، گفت: تولید و انتشار اخبار جعلی منکری بزرگ و گامی در راستای برهم زدن امنیت و آسایش مردم است.

به گزارش ایرنا، کامیل کریمیان عصر چهارشنبه در نشست با اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به اینکه هجمه سنگینی روی کشور وبه ویژه مسوولان است، اظهار داشت: گاهی در سایت‌ها و فضای مجازی، مطالبی علیه مسوولان بیان می‌شود که مطالبه گری نیست و تخریب است و انتشار این مطالب، دستاویزی برای دشمنان و باعث ناامیدی مردم و مسوولان نسبت به سرنوشت کشور می‌شود.

وی با بیان اینکه مطالبه گری و انتقاد با تخریب متفاوت است، افزود: گاهی افراد از سر نا آگاهی و بدون داشتن اطلاعات کافی در مورد موضوعی اظهار نظر می‌کنند که باعث تولید اخبار فیک یا غیر واقعی می‌شود و ترویج اخبار جعلی در جامعه منکری بزرگ است.

کریمیان با اشاره به جایگاه رفیع امر به معروف و نهی، اضافه کرد: تذکرات ایام کرونا، نمونه‌ای بارز از امر به معروف و نهی از منکر که نقش رسانه‌ها در این راستا بسیار تاثیر گذار بوده است.

نایب رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان سقز با اشاره به اهمیت میزان اثر بخشی و اثر گذاری برنامه ها از مسوولان خواست برای ترویج معروفات در جامعه از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

پدر و مادر، اولین آمران معروف و ناهیان منکر هستند

ماموستا سید حسین حسینی امام جمعه و رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان هم سقز با اشاره به اینکه پدر و مادر، اولین آمران معروف و ناهیان منکر برای افراد جامعه هستند گفت: فرزندان از والدین الگو می‌گیرند و باید والدین با عمل به وظایف دینی از جمله نماز خواندن، الگوی فرزندان خود باشند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان هم اظهار داشت: امروز ایستادگی و خودباوری و ایفا کردن نقش برای شکوفایی اقتصادی، بزرگترین معروف و بزرگترین منکر، دلسرد کردن جوانان در جامعه برای عدم رویارویی و فائق آمدن بر مشکلات است.

محمود الله مرادی، با بیان اینکه وظیفه ستاد امر به معروف برخورد کردن و مچ گیری نیست و بلکه تذکر زبانی است دهد، گفت: امر به معروف، قوه قضائیه و پلیس نیست و بر اساس سلیقه بندی سیاسی  عمل نمی‌کند بلکه کار وی مطالبه‌گری و ترویج معروفات است. 

وی اضافه کرد: افزایش تهمت و افترا در فضای مجازی، گران فروشی و خراب فروشی یکی از بزرگترین منکرات در کردستان است و لازم است در راستای تحقق امر به معروف و نهی از منکر اصل کرامت انسانی، عدم تبعیض در تصمیم گیری رعایت شود.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.