دکتر «طاهره دارابی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه کتاب نقشه راه توسعه سلامت پنج ساله استان از چهار بخش تشکیل شده است، افزود: این بخشها شامل کلیات نقشه راه توسعه سلامت، عوامل تعیین کننده سلامت و برخی چالشهای استان، برشی از نقشه راه توسعه سلامت در حوزههای مختلف دانشگاه در افق پنج ساله و بحرانها و نقشه راه در مقابله با آنها است.
وی به بیان اقدامات اساسی در راستای تدوین این نقشه پرداخت و گفت: تشریح ضرورت نقشه راه توسعه سلامت استان برای مسوولان همه حوزه ها، تشکیل تیم اجرایی در دانشگاه علوم پزشکی برای پیگیری و ایجاد دبیرخانه نقشه راه توسعه سلامت استان در حوزه دفتر ریاست دانشگاه با مسوولیت اینجانب و دبیری دکتر «بهزاد کرمی متین» رییس پژوهشکده سلامت از جمله اقدامات صورت گرفته در این خصوص است.
وی تشکیل تیمهای کارشناسی متناسب با حوزههای سلامت و انجام کار تیمی در حوزه های مذکور، تشکیل شورای هماهنگی نقشه راه توسعه سلامت در سطح دانشگاه، تدوین قالب مشخصی برای گردآوری و تنظیم اطلاعات موجود، جمع آوری دادههای مورد نیاز از بخشهای مختلف دانشگاه و تدوین کتاب نقشه راه توسعه سلامت استان را از دیگر اقدامات اساسی در این راستا برشمرد.
مشاور و مدیر امور برنامه های رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه برنامهریزی به عنوان مهمترین عامل در بهبود و توسعه سازمانها محسوب میشود، گفت: بهرهگیری از برنامههای منسجم و اصولی مبتنی بر دانش علمی از مهمترین اقداماتی است که در سازمانها و جوامع بشری مطرح است که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تلاش در راستای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در منطقه وسیعی از غرب کشور، تدوین نقشه راه توسعه سلامت به شکل علمی را سرلوحه کار خویش قرار داده تا بتواند در راستای آن مسوولیتهای خطیر خود را تحقق بخشد.
دارابی برنامهریزی را مهمترین رکن مدیریت دانست و گفت: تلاش در جهت برنامهریزی پایهایترین اقدام در مدیریت بهینه در سازمان ها به شمار میرود که میبایست مدیران در بستر آن سازمان و در راستای آن برنامه ها خود را هدایت نماید.
به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.
دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.
این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستانها است.
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقروکلیایی دارد.
۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.
۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشتههای دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر میشود.