سید جمیل احمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مهارت آموزی به جامعه بیسوادان و کم سوادان استان کردستان اقدامی موفقیت آمیز است و انتظار میرود تلفیق آموزش های سوادآموزی با آموزش های مهارتی نقطه عطفی در جذب افراد تحت پوشش در بازار کار باشد.
وی افزود: یکی از چالشهای اداری در سیستم اداری کشور جزیرهای عمل کردن است که برای رفع این چالش تعامل و همگرایی میتواند علاوه بر جلوگیری از موازی کاری، کیفیت ارائه خدمت را بهبود ببخشد.
احمدی با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده بین این اداره کل و آموزش پرورش استان، اضافه کرد: در همه حوزهها اعم از مناطق حاشیه شهر، زندانها و روستاها آمادگی همکاری با نهضت سواد آموزی استان و ارائه آموزشهای مهارتی را داریم.
۱۶ مرکز یادگیری محلی در استان کردستان راه اندازی شده است که تا پایان سال جاری شمار این مراکز به ۱۹ مرکز افزایش می یابد.
فنی و حرفهای کردستان مراکز جوار فعال در دانشگاه کردستان و پیام نور دارد و دانشجویان علمی و کاربردی هم برای آموزش به مراکز فنی و حرفهای روجوع میکنند و مرکز جوار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز از ترم جدید فعالیت خود را آغاز میکند.
آموزش سربازان در قالب هر سرباز یک مهارت هم در پادگانهای استان کردستان انجام میشود و آموزش زندانیان و آموزش در حاشیه شهرها از دیگر مواردی است که فنی و حرفهای به مهارت آموزی میپردازد.