عبدالقدیر کریمی روز پنجشنبه در شورای اداری گنبدکاووس افزود: احداث این مرکز درمانی باتوجه به قدمت بالا و کمبود تخت در این شهرستان و ضرورت ارائه خدمات بهتر به بیماران از مطالبات جدی ساکنان شرق گلستان است.
ظرفیت فعلی هفت بیمارستان گنبدکاووس حدود ۸۰۰ تخت برای استفاده ۳۷۰ هزار نفر از جمعیت این شهرستان و ساکنان دیگر شهرهای شرق گلستان است.
عمر قدیمی ترین بیمارستان گنبدکاووس بیشتر از ۵۰ سال است.
وی راهاندازی مرکز آنژیوگرافی و جراحی قلب را دیگر مطالبه مردم گنبدکاووس دانست و افزود: با وجود خرید تجهیزات این مرکز از ۲ سال پیش، به خاطر برخی مشکلات و نبود پزشک جراح، هنوز قلب افتتاح نشده که با پیگیریهای انجام شده قرار است این مرکز از امروز به صورت آزمایشی راهاندازی و از دهه فجر امسال هم به صورت رسمی افتتاح شود.
کریمی همچنین بااشاره به مشکل قطع برق چند روز گذشته در گنبدکاووس، اضافه کرد: برای رفع این خاموشیها که یک مشکل سراسری است، علاوه بر ضرورت صرفهجویی مردم و مشترکان عمده گاز و برق، از ساعت ۱۲ هر روز نیز برق ادارات و نهادهای این شهرستان تا بهبود شرایط قطع میشود.
ضرورت ارائه برنامههای پیشنهادی از سوی ادارات و نهادهای گنبدکاووس درقالب کمیتههای ۲۲ گانه ستاد دهه فجر به دبیرخانه، اعلام لیست پروژههای افتتاحی و کلنگ زنی دهه فجر امسال از سوی ادارات به فرمانداری، نظارت بیشتر ستاد تنظیم بازار بر قیمت برخی کالاهای اساسی، همکاری ادارات و نهادها با طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در غربالگری کرونا و تلاش برای ثبت اشتغال ایجاد شده در سامانه رصد از دیگر تاکیدات فرماندار گنبدکاووس در این جلسه بود.
رییس مرکز بهداشت گنبدکاووس نیز در این جلسه ضمن تشریح آخرین وضعیت شیوع بیماری کووید۱۹ در این شهرستان گفت: طی ۱۱ ماه گذشته میانگین تعداد بیماران کرونا در گنبدکاووس به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۹۰۹ نفر بود.
عبدالرحیم پالیده افزود: درحال حاضر ۷۹ بیمار کرونایی در مراکز درمانی این شهرستان بستری هستند که هفت نفر آنها در بخش مراقبتهای ویژه (آی سی یو) درحال نگهداری هستند.
وی به اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در شهر و ۱۲۱ روستاهای گنبدکاووس نیز اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح که از ۱۰ آذر امسال در ۴۵ محله شهری و از هفته گذشته نیز در ۱۲۱ روستای این شهرستان شروع شده است تاکنون ۸۰ هزار نفر غربالگری شدند که ۵۰۰ بیمار دارای علائم و ۲ هزار نفر از اطرافیان آنها شناسایی و در تحت مراقبت در منزل قرار گرفتند.
پالیده همچنین برضرورت استمرار رعایت شیوه نامههای بهداشتی توسط گروههای مختلف مردم، کسبه و بازاریان و ادارات و نهادهای گنبدکاووس تا بهبود شرایط تاکید کرد.
همچنین در این جلسه که نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی حضور داشت، مدیر جهادکشاورزی و روسای ادارات برق و گاز این شهرستان به ارائه گزارش از فعالیتهای حوزه فعالیت خود پرداختند.
رعایت صرفه جویی در مصرف برق و گاز برای جلوگیری از خاموشیها، قطع برق ادارات و نهادها از ساعت ۱۲ تا ۱۴، انجام ۱۰۰ درصد کشتهای پاییزه در گنبدکاووس و ضرورت آبیاری مزارع مناطق شمالی این شهرستان بویژه مزارع واقع در حاشیه ۲ رودخانه گرگانرود و اترک، ضرورت همکاری مدیریت امور منابع آب و پخش فراوردههای نفتی برای دادن مجوز برداشت آب و تامین سوخت موتورهای آب جهت آبیاری مزارع و اطلاع رسانی به دامداران برای جلوگیری از حضور دامها در مزارعی که سطح سبز دارند، از مهمترین مطالب بیان شده توسط مدیران جهادکشاورزی، برق و گاز گنبدکاووس دراین جلسه بود.