به گزارش ایرنا، فرزام بیدارپور روز پنجشنبه در گفت و گوی خبری اظهار داشت: از مجموع این مبلغ، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون تومان به صورت نقدی و ۱۲ میلیارد و ۷۰۸ میلیون تومان به صورت غیر نقدی اهدا شده است.
وی با بیان اینکه این کمکها از محل خیرین سلامت از ابتدای شیوع کرونا تاکنون و برای تهیه ملزومات و تجهیزات پزشکی اهدا شده است، افزود: ملزومات مصرفی پزشکی از محل هدایای مردمی و خیرین در بین مراکز درمانی و بیمارستانهای وابسته به صورت مداوم و بر اساس نیاز توزیع شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کردستان توزیع ملزومات خریداری شده، کمکهای مردمی و خیرین سلامت در بین واحدهای تابعه در ۲۱ بخش بر اساس نیاز واحدها در سطح استان را از جمله اقدامات این معاونت بیان کرد.
بیدارپور با اشاره به توزیع بالغ بر یک هزار بسته غذایی برای بیماران کم توان مالی بهبود یافته ویروس کرونا، تهیه اقلام تجهیزاتی مصرفی و نیازهای برنامه خدمات این بیماری در سطح استان، گفت: ثبت سه موسسه خیریه بیمارستانی حمایت از بیماران در سطح بیمارستانهای استان، جذب خیر و عقد تفاهم نامه برای ساخت و توسعه بخش دیالیز بیمارستان شهید چمران در سرو آباد از جمله فعالیتهای مهم در اپیدمی کرونا است.
وی از اجرای ۹ پروژه عمرانی توسط خیرین سلامت در سطح استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون خبرداد و گفت: مبلغ ۲۶۰ میلیارد و ۳۸۱ میلیون ریال برای خرید دارو و وسایل حفاظت فردی و کیتهای آزمایشگاهی توسط این معاونت تامین شده است.
بیدارپور اضافه کرد: برای خرید دستگاه اکسیژن ساز و تجهیزات پزشکی مبلغ ۹۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال و کمک به بیمارستانها برای تهیه لوازم مصرفی مبلغ ۳۹ میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال تامین شده است.
وی اظهار داشت: از ابتدای کرونا تاکنون تعداد ۸۵۳ نفر نیروی انسانی داوطلب به مناطق مورد نیاز برای کنترل و درمان بیماری کرونا به صورت عقد قرارداد ساعتی ۸۹ روزه به واحدهای تابعه اعزام و معرفی شدهاند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کردستان به ابلاغ جدول آنالیز پرداخت حق الزحمه داوطلبان مقابله با بیماری کرونا اشاره کرد و افزود: موضوع حمایت از پرسنل در شرف بازنشستگی با فراهم کردن ساز و کاری برای استفاده از مرخصی استحقاقی از سوی واحدها و مکاتبه رسیدگی به امور ارباب رجوع، حضور مداوم در محل کار و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مطلوب تر در این ایام ابلاغ شده است.
وی یادآور شد: داروهای کرونا خریداری شده توسط غذا و داروی دانشگاه در بین بیمارستانهای استان و تامین اجتماعی، ملزومات مصرفی پزشکی و داروهای معاونت بهداشتی در بین مراکز بهداشتی و درمانی واحدهای تابعه توزیع شده است.
بیدارپور اظهار داشت: مبلغ ۱۳۰ میلیارد ریال کمک نقدی به همکاران کادر بهداشت و درمان درگیر دربرنامه بصورت تشویقی بر اساس اعتبارات وزارت متبوع از جمله اقدامات این معاونت جهت حمایت از کارکنان است.
وی گفت: بیش از ۳۶۰ اکیپ از اعضای سازمان های مردم نهاد به سطح استان با محوریت اطلاع رسانی عمومی پروتکل های بهداشتی در سه بازه زمانی اعزام شده اند.
دکتر بیدارپور از برگزاری ۴۰ ساعت جلسه آموزشی توجیهی با هدف مهیا نمودن بستر عملیاتی اولویت های راهبردی حوزه سلامت در همه گیری ها خبر داد و افزود: ۸۰ ساعت جلسه مشترک آموزشی توجیهی حضوری و مجازی با اعضای سمن های حوزه سلامت از ابتدای اسفند به صورت مشخص پیرامون هماهنگی اقدامات پیشگیرانه با محوریت مشارکت های مردمی برگزار شده است.