به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از تارنمای صلیب سرخ جهانی، «دومینیک استیلهارت» تصریح کرد که تصمیم آمریکا فعالیتهای بشردوستانه و حیاتی در یمن را محدود و با مانع رو برو خواهد کرد. وی از کشورهایی که تحریمهای آمریکا را اعمال خواهند کرد خواست تا مشکلات بشردوستانه را مد نظر قرار داده و هرگونه تأثیر منفی بر جمعیت و کمکهای بی طرفانه در یمن را کاهش دهند.
در همین حال سخنگوی سازمان برنامه جهانی غذا نیز در اظهار نظر مشابهی از تاثیر منفی اقدام آمریکا بر فعالیت های امدادی و کمکرسانی به یمن سخن گفت و تصریح کرد: ما همچنان منتظر در نظر گرفتن معافیت هایی در این خصوص هستیم زیرا واشنگتن وعده داده بود که برای کمک رسانی به یمن استثناهایی قائل شود.
وزارت امور خارجه ایالات متحده روز دوشنبه گذشته اعلام کرد که قصد دارد تا نام جنبش انصارالله یمن را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار دهد. «مایک پمپئو» وزیرخارجه آمریکا نیز گفت که وزارتخانه تحت امرش تصمیم خود برای قرار دادن نام انصارالله در فهرست «سازمان تروریستی خارجی» را به کنگره ابلاغ کرده است.
بیش از شش سال است که یمن شاهد جنگی است که ۲۳هزار و ۳۰۰ نفر جان خود را در نتیجه حملات ائتلاف عربی - آمریکایی به سرکردگی عربستان و با حمایت رژیم صهیونیستی، از دست داده اند و طبق اعلام سازمان ملل ۸۰ درصد جمعیت حدود ۳۰ میلیون نفری یمن برای زنده ماندن در بدترین بحران انسانی نیاز مبرم به کمک های جهانی دارند ولی این درگیری به دلیل مسائل منطقه ای پیچیده تر شده است.
از مارس ۲۰۱۵ (فروردین ۹۴) عربستان همراه با امارات متحده عربی، بحرین، کویت، سودان و مصر به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به منظور بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت کرده است و ارتش یمن و انصارالله در کنار ملت این کشور از خود دفاع میکنند که تاکنون ادامه دارد و تلاش نهادهای بین المللی برای خاتمه دادن به آن هر بار با کارشکنی عربستان ناکام مانده است.