«مجید زارع» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۲ هزار و ۴۰۰ پرونده تخلف اصناف اراک در این مدت به تعزیرات حکومتی ارجاع شد تا حکم لازم بر اساس قانون برای آنها صادر شود.
وی اظهار داشت: هشت میلیارد و ۲۸۸ میلیون ریال ارزش تخلفات اصناف اراک در این مدت بوده است که با معرفی به مراجع دارای صلاحیت برای آنها پرونده تشکیل شده است.
مسوول بازرسی اتاق اصناف استان مرکزی گفت: تحلیل گزارش بازرسان حاکی است که بیشترین فراوانی تخلفات صنفی اراک را صنوف خواروبار، لوازم خانگی، میوه و نانوایی مرتکب شدهاند.
زارع افزود: همچنین یک هزار و ۴۹۸ گشت مشترک در سال جاری از سوی اماکن، تعزیرات، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان غله در کلانشهر اراک انجام شده است.
وی با بیان اینکه ۲۵۳ مورد شکایت مردمی نیز در سامانه اتاق اصناف استان مرکزی ثبت شدهاست، گفت: یکصد بازرس به صورت مستقیم و غیرمستقیم در اجرای طرح هدفمندی سوخت با اتاق اصناف استان همکاری دارند.
اتاق اصناف هر شهرستان مرکب از رئیسان اتحادیههای صنوف تولیدی، خدمات فنی و توزیعی و خدماتی است که شخصیت حقوقی، غیرانتفاعی و غیرتجاری دارد و پس از ثبت در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مربوطه رسمیت مییابد.
ایجاد هماهنگی بین اتحادیهها، نظارت بر عملکرد آنها و راهنمایی صنوف، نظارت بر اجرای مقررات فنی، بهداشتی، ایمنی، انتظامی، حفاظتی، بیمهگزاری، زیباسازی و سایر مقررات مربوط به واحدهای صنفی که از طرف مراجع ذیربط وضع میشود، از جمله وظایف و اختیارات اتاق اصناف شهرستانها است.
۵۷ هزار صنف مختلف زیر نظر یکصد و ۷۳ اتحادیه در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت دارند که بخش عمدهای از آنها در اراک - مرکز استان - قرار دارند.