کرمانشاه- ایرنا- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از برگزاری چهارمین رویداد «ایده شو سلامت» طرح‌های فناورانه این دانشگاه خبر داد.

دکتر «رضا خدارحمی» روز شنبه به ایرنا گفت: در این رویداد ۱۰ طرح پژوهشی و ایده سلامت محور به شرکت کنندگان ارایه شد تا سرمایه گذاران، تولیدکنندگان و کارآفرینان از بین آنها طرح های مورد توجه خود را انتخاب کرده و زمینه همکاری با صاحب ایده را فراهم کنند.

وی در ادامه اظهار داشت: پدیده انتقال دانش عموما به آنچه که مردم باید از میزان پیشرفت دانش بدانند اطلاق می شود و این آگاهی عمومی مردم را بالا برده است.  

وی گفت: خیلی از مواردی که امروز عامه مردم می دانند قبلا مسایل پیچیده علمی بوده که دانشمندان و محققان آن را به یک واقعیت علمی تبدیل کرده‌اند.

 به گفته وی، در دنیای مدرن نیاز است که با توجه به خواسته های جامعه، یکسری فناوری یا خلق شود یا فناوری قدیمی تکمیل شود.

خدارحمی افزود: باید از کارهای افراد بدیع و نوآور باخبر باشیم و بتوانیم در این زمینه به آنها کمک کنیم تا برای آینده‌ای روشن نیازهای مالی و اعتباری پروژه و طرح خود را جذب کنند.

اکنون ۷۰ شرکت فناورانه در حوزه سلامت در استان کرمانشاه فعال است و ۵۰ نفر در این شرکت ها مشغول به کار هستند.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.

این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقروکلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.