احمد گودرزیان روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا به مناسبت سالروز شهادت فاطمه زهرا (س) اظهار داشت: فاطمه (س) در قامت یک پاسدار انقلاب قیام کرد و جهاد این بانو برای حفظ دستاوردهای پیامبر اکرم( ص) بود.
وی گفت: یکی از ویژگی های زهرا (س) الگوبودن آن حضرت است و امروز الگوبرداری از وی باید کامل و غیرگزینشی باشد.
وی افزود: حضرت زهرا(س) الگویی کامل برای زنان است ولی ویژگی های آن حضرت به گونه ای است که امام عصر (عج) فرمود «در وجود دختر رسول خدا(ص) برای من الگویی شایسته قرار دارد.»
سرپرست فرمانداری بروجرد افزود: حضرت زهرا(س) در جنبه های گوناگونی از زندگی مانند نحوه اداره زندگی، تربیت فرزندان، مسائل مربوط به امر ولایت و امامت، مبارزه با انحرافات و آسیب ها برای ما یک الگوی کامل و ارزشمند است.
گودرزیان اضافه کرد: حضرت زهرا (س) می دانست اگر امامت و رهبری آسیب ببیند کل جامعه آسیب می بیند بنابراین با تمام وجود در دفاع از حقانیت حضرت علی (ع) پای کار آمد و سربلند شد.
وی افزود: امروز هم ما باید در دفاع از حقانیت اسلام و ولایت پیرو حضرت زهرا (س)باشیم چراکه اگر ولایت اهل بیت (ع) در جامعه به درستی تبیین و تحلیل شود آن جامعه به سمت کمال حرکت خواهد کرد.
حضرت فاطمه (س) در سال پنجم پس از بعثت و در روز ۲۰ جمادیالثانی در مکه به دنیا آمد، سراسر زندگانی صدیقه طاهره (س)، مملو از مکارم اخلاق و رفتارهای نمونه و انسانی است، ایشان با حضرت علی (ع) ازدواج کرد و در تمام برهههای حساس زندگی در کنار آن حضرت بود و از او حمایت میکرد.
درباره زمان شهادت حضرت زهرا (س) روایات و نقلهای تاریخی مختلفی وجود دارد، در ایران روزهای ۱۳ جمادیالاول و سوم جمادیالثانی به عنوان روزهای احتمالی شهادت آن حضرت دانسته میشود.
این ۲ روز و روزهای قبل و بعد از آن، به فاطمیه اول و فاطمیه دوم مشهور اند و از میان احتمالات موجود درباره روز شهادت فاطمه (س)، سوم جمادیالثانی در میان شیعیان مشهورتر است.