به گزارش روز یکشنبه ایرنا از خبرگزاری سباء یمن، «هشام شرف» با اشاره به دیدارهای وزیر امور خارجه عربستان سعودی با برخی همتایان عرب خود که در آن عملیات موشکی و پهپادی صنعا علیه هدف های نظامی و اقتصادی ریاض محکوم شده و در رسانههای کشورهای حاشیه خلیج فارس منتشر شده را به تمسخر گرفت.
وی ادامه داد: کسانی که جنگجویان خود را با هدف کشتن و تخریب شهرها و روستاهای یمن به این کشور گسیل می کننند نباید انتظار داشته باشند که ما برای آنها دست تکان دهیم و گل و کبوتر صلح بفرستیم.
وزیر امور خارجه دولت نجات ملی یمن اظهار کرد: رهبران سعودی با فریب جهانیان همچنان به نابودی مردم و کشور یمن به بهانه مقابله با انصار الله ادامه می دهند.
"شرف" از جامعه بین المللی و قدرت های جهانی خواست که نگاه منطقی و آگاهانه به دخالت ها و حملات ائتلاف سعودی در یمن داشته باشند و در پیامی به همتایان خود در کشورهای دوست و برادر، از آنها خواست که واقعیتهای فاجعهبار یمن ناشی از شش سال تجاوز سعودی و متحدان این کشور را در نظر بگیرند.
وی گفت که یمن آزمایشگاه جنگنده ها و محل تمرین خلبانان سعودی نیست و اگر یمن امنیت نداشته باشد به طور منطقی عربستان نیز امن نخواهد بود.
هواپیماهای ائتلاف سعودی شنبه شب گذشته در تجاوز و جنایت دیگر مناطق مختلف یمن را بمباران کردند.
به گزارش المسیره، جنگنده بمب افکن های ائتلاف سعودی در شنبه شب در هشت نوبت مناطقی در استان صعده، حجه و مأرب را بمباران کردند.
براساس این گزارش، ائتلاف سعودی همچنین ۲۱ مرتبه آتش بس الحدیده را نقض کرد و با آتش توپخانه مناطقی را در این استان هدف قرار داد.
پیش تر ارتش و کمیتههای مردمی یمن در خصوص تشدید حملات ائتلاف سعودی به خاک این کشور به آن ها هشدار داده بود.
عربستان به همراه امارات متحده عربی، بحرین، کویت، سودان و مصر از ششم فروردین ۹۴ به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت ، این کشور را از دریا ، زمین و هوا تحت محاصره قرار دادند.
کشورهای همپیمان عربستان به دنبال بینتیجه بودن این جنگ، به تدریج خود را از ائتلاف عربی کنار کشیدند و فقط امارات به دلیل داشتن اهداف توسعهطلبانه و طمعورزیهای خاص خود در یمن، به حضور نظامیاش در این جنگ تا به امروز ادامه داده است.
این تجاوز نظامی تاکنون جز کشته و زخمی شدن دهها هزار یمنی و همچنین آواره شدن میلیونها نفر از شهروندان محروم و ویرانی زیرساختها و قحطی و گرسنگی و بیماریهای واگیردار در این کشور، نتیجهای برای متجاوزان به همراه نداشته است.