تهران- ایرنا- یک مقام مسئول در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از اختصاص ۲۸ ساعت آموزش ضمن خدمت برای قبول‌شدگان کارکنان این وزارتخانه در نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت خبر داد و گفت: در این زمینه در صدد مکاتبه با سایر دستگاه‌های اجرایی برای کارکنان دولت هستیم.

به گزارش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سید فخرالدین اسماعیلی روز دوشنبه گفت: به منظور بهره‌مندی کارکنان (رسمی، پیمانی و قراردادمعین) از مزایای نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت، با همکاری دفتر نوسازی و تحول اداری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ۲۸ ساعت آموزش ضمن خدمت برای قبول شدگان در نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در نظر گرفته شد.

وی همچنین از انجام مکاتبات مربوطه با مرکز نیروی انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش خبر داد و افزود: پس از گفت و گوی اولیه، مکاتباتی با دفتر قرآن و عترت و نماز و همچنین مرکز نیروی انسانی و تشکیلات اداری وزارت آموزش و پرورش داشتیم که برای فرهنگیانی که تمایل به شرکت در آزمون دارند و حد نصاب قبولی را کسب کنند، دوره ضمن خدمت و تقدیرنامه در نظر گرفته شود. 

اسماعیلی با اشاره به این‌که آموزش های قرآنی کارکنان دولت از مأموریت های معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است گفت: علاقه مندان می توانند تا ۱۵ بهمن ماه با مراجعه به پایگاه اینترنتی در این آزمون ثبت‌نام نمایند.

ثبت نام آزمون امسال در ۱۴ رشته شامل ترجمه و مفاهیم قرآن کریم در دو رشته ترجمه سوره بقره و تفسیر سوره بقره، بخش معارف اهل بیت (ع) در سه رشته حفظ و مفاهیم نهج­ البلاغه، حفظ و مفاهیم صحیفه سجادیه و سبک زندگی معصومین و حفظ قرآن کریم در رشته های حفظ و مفاهیم جزء۳۰ ، حفظ و مفاهیم جزء اول، حفظ و مفاهیم سوره بقره، حفظ و مفاهیم ۵ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۱۰ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۱۵ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۲۰ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۲۵ جزء اول و حفظ و مفاهیم کل قرآن کریم می باشد.
زمان برگزاری آزمون، نیمه اول اسفند ماه اعلام شده است. هزینه ثبت نام در این دوره ۵۰ هزار ریال است و نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ درصد کاهش داشته است.
ثبت نام برای نوزدهمین‌ آزمون سراسری قرآن و عترت محدودیت سنی ندارد و هر داوطلب می‌تواند در تمامی رشته‌ها به غیر از گروه حفظ که تنها اجازه حضور در یک‌ رشته خواهد داشت، ثبت نام کند.

هجدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در بهمن سال گذشته در ۳۵۰ شهر و شهرستان و در بیش از ۴۷۰ حوزه در چهار گروه ترجمه و مفاهیم، معارف اهل‌بیت (ع)، حفظ قرآن، سبک زندگی و سیره معصومان و در ۱۶ رشته برگزار شد که ۱۰ رشته به حفظ قرآن اختصاص داشت و ۷۵ درصد داوطلبان را علاقه مندان به حفظ قرآن تشکیل می داد.