ایرنا ـ شهرکرد ـ رییس هیات سوارکاری چهارمحال و بختیاری با اشاره به فعالیت سه مربی سوارکاری در این استان گفت: کمبود مربی یکی از مشکلات اصلی برای توسعه این رشته ورزشی در چهارمحال و بختیاری است.

محمد محمدعلیزاده روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: رشته سوارکاری در چهارمحال و بختیاری علاقه‌مندانی دارد که برای برگزاری دوره‌های آموزشی نیاز به تعداد بیشتری از مربیان این رشته است اما تاکنون تنها سه نفر در استان موفق به دریافت کارت مربیگری سوارکاری شده‌اند.

وی به خروج تعدادی از مربیان سوارکاری از استان در چندساله اخیر نیز اشاره و تصریح کرد: باشگاه‌های سوارکاری فعال در چهارمحال و بختیاری به دلیل هزینه‌بر بودن دوره‌های آموزشی و کمبود مربی، تمایلی برای برگزاری این دوره‌ها ندارند و در صورتی‌که تعداد متقاضیان دوره به بیش از ۲۰ نفر برسد و بازدهی مالی دوره نیز افزایش یابد، احتمال برگزاری تعداد بیشتری از دوره‌های آموزشی وجود خواهد داشت.

محمدعلیزاده برگزاری دورهای تربیت مربی سوارکاری در استان به‌ویژه در بخش بانوان را ضروری دانست و گفت: برای برگزاری دورهای مربیگری درجه ‌یک و ۲ در چندین مرحله از فدراسیون سوارکاری درخواست اعزام مربی انجام‌ شد اما به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزاری این دورها در سال ۹۹ به تعویق افتاده است.

رییس هیات سوارکاری چهارمحال و بختیاری در ادامه تعداد باشگاه‌های سوارکاری فعال چهارمحال و بختیاری را چهار باشگاه برشمرد و اظهار داشت: درخواست‌هایی برای راه‌اندازی باشگاه در شهرکرد، سامان و بن وجود دارد که امید می‌رود با راه‌اندازی این باشگاه‌ها زمینه‌های بیشتری برای توسعه این رشته ورزشی در استان فراهم شود.

محمدعلیزاده گفت: راه‌اندازی هیات‌های شهرستانی سوارکاری از دیگر برنامه‌های هیات استانی است که در سال آینده با هدف‌گذاری شهرستان‌های مستعد رشته سوارکاری همچون کوهرنگ و لردگان دنبال می‌شود.

وی همچنین به استانداردسازی پیست کورس سامان اشاره کرد و گفت: در صورت فراهم شدن شرایط پس از دوران کرونا، برگزاری مسابقات کورس بهاره در سامان از سر گرفته می‌شود و برای برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات زیبایی نیز برنامه‌ریزی خواهد شد.

محمدعلیزاده رفع مشکلات فنی باشگاه سوارکاری دانشگاه آزاد سلامی واحد شهرکرد را نیز یادآور شد و گفت: این باشگاه در سال آینده فعالیت‌های آموزشی و تمرینی خود را دوباره آغاز می‌کند.

به گزارش ایرنا، میزان بارش و ارتفاع از سطح دریا چهارمحال و بختیاری را به مکانی مستعد برای پرورش اسب و رشته‌‎های مرتبط با سوارکاری تبدیل کرده است.