به گزارش ایرنا، حسین خدرویسی روز دوشنبه در نشست خبری افزود: این رقم هر ماهه به حساب یک میلیون و ۲۰۰ هزار زن سرپرست خانوار، یک میلیون و ۷۰۰ هزار سالمند بی بضاعت و نیازمند، ۸۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج، ۷۵۰ هزار دانش آموز، ۱۴۰ هزار فرزند یتیم، ۲۱۲ هزار نفر فرزند محسنین و دیگر موارد ضروری و فوری نیازمند کمک واریز می شود.
وی اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون همچنین ۳۵ هزار جهیزیه در قالب نقدی و کالایی، ۱۹۷ هزار فقره وام کارگشایی، ۹۶ هزار وام ودیعه مسکن ۵ تا ۲۵ میلیون تومانی بنا به شرایط جغرافیایی محیط زندگی و دو مرحله کمک موردی با هم افزایی بنیاد مستضعفان به نیازمندان و مددجویان تحت پوشش ارائه خدمت شده است.
خدرویسی همچنین با بیان اینکه ۸۵ هزار قلم کالا نیز با اولویت مناطق محروم توزیع شده، گفت: طی این مدت به ۱۲۲ هزار خانوار نیز که برای انتقال گاز به داخل منزل یا تعمیر و بازسازی سرویس بهداشتی داخل منازل خود دارای مشکل و عدم توانایی پرداخت هزینه بوده اند، خدمت رسانی شده است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد تصریح کرد: با هماهنگی دیگر دستگاه های اجرایی و معرفی کمیته امداد، بیش از ۳۰ هزار خانوار از یک دوره معافیت عدم پرداخت عوارض انشعاب جدید آب، گاز، برق و فاضلاب برخوردار شده اند.
وی افزود: همچنین با هماهنگی سازمان نظام وظیفه عمومی و دارا بودن شرایط مددجویان چهار هزار و ۳۰۰ نفر آماده خدمت سربازی نیز معافیت اخذ و علاوه بر آن ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار سبد غذایی بین نیازمندان توزیع شده است.
به گفته خدرویسی، طی این مدت ۳۵۰ هزار خانوار روستایی و عشایری نیز تحت پوشش بیمه ای قرار گرفته اند و از محل صندوق جبران خسارت که نقش بیمه ای نیز دارد با نگاه حمایتی مورد توجه قرار گرفته اند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد در خصوص خسارت دیدگان ناشی از ویروس کرونا نیز گفت: به خانواده هایی که سرپرستان آنها بر اثر بیمار کرونا جان خود را از دست داده اند مبلغ ۱۰ میلیون تومان و هر یک از اعضای خانواده آنان که بر اثر این بیماری فوت کرده اند مبلغ پنج میلیون تومان پرداخت شده است.
خدرویسی درمورد ارائه بسته های بهداشتی نیز افزود: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۳۰۰ میلیارد تومان کالای بهداشتی از قبیل مواد ضد عقونی، ماسک، الکل و غیره بر اساس یک فرآیند دقیق و نیازسنجی به مددجویان تحت پوشش ارائه شده است.
وی اظهار داشت : طی این مدت همچنین ۵۳ هزار خانوار به علت توانمند سازی و کسب درآمد ثابت از چرخه حمایتی خارج و سریعا به همین میزان نیازمندان جدید جایگزین شده اند.
خدرویسی با بیان اینکه مددجویان تحت پوشش به چند دسته تقسیم میشوند، گفت: معیشت بگیران، مددجویان تبصره ١۴ و مددجویان تک خدمتی و چند خدمتی از جمله آنها هستند و بیش از ١٢٠ خدمت به نیازمندان ارائه می شود.