تهران - ایرنا - معاون آموزشی دانشگاه علم وصنعت ایران با بیان اینکه این دانشگاه از ۴ روش برای برگزاری آزمون امن استفاده می‌کند، گفت: هدف ما برگزاری آزمونی عادلانه و بدون استرس برای دانشجویان است.

ابوالفضل واحدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا با بیان اینکه امتحاناتی که به صورت مجازی برگزار می شود چند وجه دارد، اظهار داشت: در امتحانات مجازی نیاز است که امنیت امتحان دچار مشکل نباشد و استرس و اضطراب نیز از میان دانشجویان کاسته شود.

وی ادامه داد: از سال گذشته ما به ناچار مجبور شدیم تا امتحانات را مجازی برگزار کنیم و چند شیوه امتحانی به اساتید برای برگزاری آزمون امن ارائه شد که به دلیل اینکه امتحان به صورت رندم برگزار می شد و یا دانشجو امکان بازگشت به عقب را در زمان آزمون نداشت تا حدودی باعث استرس برای دانشجو می شد.

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت تصریح کرد: در حال حاضر امتحانات به وسیله دوربین برگزار می‌شود به طوری که اساتید تمام دانشجویان را مشاهده می‌کنند و امکان تقلب به حداقل می‌رسد و استرس دانشجویان نیز کاهش پیدا می کند.

واحدی گفت: امتحانات در طول ۴ هفته برگزار می شود و این بازه زمانی باعث می شود که به پهنای باند ایترنت فشاری وارد نشود،  همچنین از ابتداء ترم به اساتید گفته شده تا در طول ترم امتحانات مستمری برگزار شود و امتحانات پایان ترم تنها بخشی از نمره را در بر می گیرد.

وی با اشاره به زمان برگزاری امتحانات عنوان کرد: کلاس های دانشجویان تازه وارد ۱۰ آبان آغاز شد و امتحانات آنها نیز از ۵ تا ۱۵ بهمن برگزار می شود و سایر دانشجویان که کلاس های آنها از ۲۹ شهریور ماه آغاز شده بود امتحانات آنها از ۲۰ دی ماه تا ۴ بهمن برگزار می شود.

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت عنوان کرد: دانشگاه شیوه های مختلفی برای برگزاری آزمون امن و به دور از تقلب دارد به عنوان مثال سوالات برای هر فرد متفاوت و پارامتری باشد، سوالات به صورت رندوم پخش شود و حتی ممکن است برخی اساتید به صورت آنلاین از دانشجویان امتحان شفاهی بگیرند. به طور کلی تلاش دانشگاه این است که سلامت امتحان و عادلانه بودن آن تضمین شود و دانشجویان استرسی نداشته باشند.

واحدی اظهار اشت: به طور کلی تا کنون هزار و ۱۶ درس به دانشجویان ارائه شده است و  بالای ۹۵ درصد دانشجویان در کلاس ها شرکت کرده اند.

معاون آموزشی دانشگاه علم وصنعت اظهار اشت: جلسات دفاع دانشجویان ارشد و دکتری به صورت مجازی است و ممکن است در صورت تایید ستاد کرونا دانشگاه، دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای ارائه رساله، انجام کارهای پژوهشی و آزمایشگاهی در دانشگاه حضور پیدا کنند.

وی عنوان کرد: کلاس های عملی به صورت غیر حضوری برگزار شده و برگزاری کلاس های عملی حضوری  و در شرایط مناسب با تایید ستاد ملی مبارزه با کرونا برگزار می شود.