یونس جاوید نسب روز سه شنبه درگفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهارداشت: این جشنواره به منظوربه کارگیری فناوری روز در فرآیند تدریس و استفاده از تجارب ارزشمند آموزگاران در تدریس مجازی، شناسایی معلمان توانمند و خلاق و استفاده بهینه از فرصت به وجود آمده ملی و استانی در دستورکاری قرار گرفت.
وی مهمترین اهداف برگزاری جشنواره را مشارکت معلمان در تولید محتوای آموزشی، ارتقای مهارت های آموزگاران در تدریس مجازی، انتقال تجارب به سایر معلمان استان و کشور و بهبود استفاده از نرم افزارهای جدید در تدریس مجازی ذکر کرد.
جاوید نسب خاطرنشان کرد: مخاطبان این جشنواره را معلمان دوره اول و دوم ابتدایی در استان البرز تشکیل می دهند.
وی مهلت ارسال آثار تولیدی معلمان به مدیردبستان های البرزتا دوم اسفند ماه و به معاونت آموزش ابتدایی منطقه را تا ۲۷ اسفندماه ۹۹ عنوان کرد.
جاوید نسب بیان داشت: معلمان علاقمند به شرکت دراین جشنواره تا ۲۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ فرصت دارند آثارتولیدی خود را به معاونت آموزش ابتدایی استان ارائه دهند.
وی تصریح کرد: برگزاری این جشنواره درتوسعه فضای رقابتی سازنده، افزایش کیفیت و نوآوری دربکارگیری علم وفن آوریهای جدید اطلاعاتی،ارتقای زمینه پژوهشگری وتوانمندسازی حرفهای معلمان درآموزش فضای مجازی نقش موثری دارد.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش البرزادامه داد: با تعطیلی مدارس و دانشگاهها به دلیل شیوع بیماری کرونا، تدریس و آموزش دربستر فضای مجازی رونق ویژهای گرفت و بسیاری ازدانشآموزان به این شکل به تحصیل خود ادامه میدهند.
وی اضافه کرد: آموزش مجازی و سنجش دانش آموزان دراین فضا، سختی کار معلمان را درفرآیند یاد دهی و یادگیری چند برابر کرده است.
جاوید نسب یادآورشد: فعالیت درفضای مجازی نه تنها برای معلمان زمانبر ودشوارمی باشد بلکه برای دانش آموزان به دلیل افزایش ساعت آموزش وانجام تکالیف درسی بسیار سخت شده است.
وی تاکید کرد: زمان تدریس درفضای مجازی برای معلمان نسبت به کلاس درس چندین برابرشده است اما معلمان تلاشگراز اسفند ماه سال گذشته که مدارس به علت شیوع ویروس کرونا تعطیل شد تا کنون ثابت کردند که درهرشرایطی جریان آموزش باید استمرارداشته باشد.
استان البرز ۴۷۳ هزاردانش آموز دارد که بیش از ۲۵۰ هزارنفرآن دردوره ابتدایی تحصیل می کند.