جعفر هدایت پژوه روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۴۶ درصد از این مجوزها در بخش خدمات است که ۲ هزار و ۱۴۵ مجوز صادر و تعداد چهار هزار و ۸۰۶ فقره تمدید شده است.
وی ادامه داد: در بخش تجارت نیز یکهزار و ۹۰۶ مجوز صادر و چهار هزار و ۵۱۶ مجوز تمدید شد.
سرپرست مدیریت جذب سرمایه سازمان منطقه آزاد قشم سهم بخش صنعت را ۱۱ درصد عنوان و تصریح کرد: ۶۳۱ مجوز برای آغاز فعالیتهای واحد صنعتی صادر و یکهزار و ۷۵ مجوز تمدیدی در این بخش به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به مزایای سرمایهگذاری درمنطقه آزاد اظهار کرد: معافیت مالیاتی ۲۰ ساله، آزادی مشارکت سرمایه گذاری خارجی تا سقف ۱۰۰ درصد، معافیت از پرداخت هرگونه حقوق گمرکی برای صادرات مجدد کالاهای تولید شده به کشورهای خارجی و صدور ویزا برای افراد غیر ایرانی از این مزایا به حساب میآید.
هدایت پژوه افزود.: مهم ترین حوزههای سرمایه گذاری منطقه آزاد قشم صنایع سنگین، نفت و انرژی، گردشگری، شیلاتی و صنایع کوچک است.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.