هادی درستی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در قالب این طرح، یک نفر به عنوان سفیر کتاب، کتب درخواستی مردم این بخش را از کتابخانه های عمومی سطح شهرستان به دست آنها میرساند.
وی هدف از اجرای این برنامه را تسهیل در رساندن کتاب به مناطق عشایری و دور دست خوی اشاره کرد و اظهار داشت: سفیر مستقر در این منطقه تاکنون ۴۰ نفر را به عضویت کتابخانه ها درآورده و لیست کتب درخواستی به ازای هرنفر پنج کتاب را در دوره ۱۴ روزه به دستشان می رساند و آنها پس از مطالعه کتب دیگر را درخواست می کنند.
اضافه کرد: این اقدام فرهنگی به زودی در شهرهای ایواوغلی و فیرورق این شهرستان نیز آغاز میشود.
درستی، استمرار و امکان انتخاب کتاب را از ویژگیهای این برنامه برشمرد و بیان داشت: امکان جست و جوی کتاب مورد نیاز در این طرح بر اساس منابع کتابخانهها از طریق اینترنت و گوشی تلفن همراه امکان پذیر بوده و شهروندان به کتب دلخواه خود از طریق سفیر می رسند.
وی همچنین درباره چگونگی عضویت در این طرح اظهار کرد: همه افراد بدون محدودیت سنی با صدور کارتی از مزیتهای سفیر کتاب بهرهمند میشوند و خدمات نیز به صورت رایگان در اختیار اعضا قرار می گیرد.
وی گفت: عملکرد این طرح در سال ۱۳۹۹ بررسی میشود و فعالان طرح سفیران کتاب نیز در جشن کتاب سال آینده تقدیر خواهند شد.
مدیر نهاد کتابخانههای عمومی خوی با بیان اینکه رشد و توسعه هر ملتی نسبتی مستقیم با میزان کتاب و کتابخوانی دارد، افزود: تمدنسازی با ایجاد تسهیلات برای کتابخوانی فراهم میشود و در سالهای اخیر با وجود رشد روز افزون رسانههای گوناگون، هیچ چیز جای کتاب را نگرفته است.
شهرستان خوی دارای ۹ باب کتابخانه عمومی در سطح شهر و شهرهای حومه است.