تهران- ایرنا- مدیرکل امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری تهران از رسیدگی به نقاط حادثه‌خیز در برخی شهرستان‌های استان خبر داد و گفت: در شهرستان شهریار ۴۹ نقطه حادثه خیز وجود دارد.

به گزارش ایرنا از استانداری تهران، محمدعلی صحرایی روز سه شنبه در دهمین جلسه شورای هماهنگی ترافیک با اشاره به مصوبات این جلسه اظهار داشت: از فرمانداری شهریار می خواهیم در راستای کاهش آمار سالیانه حوادث ناگوار، به این موضوع به طور جدی رسیدگی کند.

مدیرکل امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری تهران خاطرنشان کرد:  مصوب شد نخست پلیس راهور نقاطی که به نسبت حادثه خیز تر و حیاتی تر هستند و با مشکلاتی از جمله خط کشی، روشنایی و غیره مواجه هستند را اعلام کند و سپس سازمان راهداری نیز اقدامات لازم را جهت رفع این نقاط حادثه خیز انجام دهد.

وی گفت: مصوب شد اداره راهداری و شهرداری به همراه اداره برق و پلیس راه به لحاظ حل مشکل روشنایی اسلامشهر جهت جلوگیری از بروز تصادفات و حوادث، جلسه ای برگزار کنند.

همچنین در این جلسه اهم اقدامات انجام شده در قالب طرح های مختلف توسط پلیس راهور ارائه شد.

شهرستان شهریار با جمعیتی بالغ بر ٧٠٠ هزار نفر شامل شهرهای شهریار، اندیشه، باغستان، فردوسیه، وحیدیه، صباشهر و شاهدشهر، شش دهستان و ۳۹ روستا است.

ورود و خروج کالا در پایانه های اتوبوسرانی قانونمند می شود

مدیرکل امنیتی استانداری تهران با اشاره به لزوم قانونمند شدن ورود و خروج کالا در پایانه های اتوبوسرانی گفت:ساماندهی وضعیت مسافری و کالایی در پایانه ها از طریق سامانه سپهتن پیگیری می شود.

محمدکرم محمدی روز سه شنبه در جلسه قاچاق کالا اظهار داشت: کالاهای قاچاق به ویژه در زمینه سلاح و مهمات و مواد مخدر مشکلاتی را برای استان تهران ایجاد می کند که بخشی از این موارد از طریق پایانه ها وارد می شود که البته جلساتی به طور ذاتی در مورد امنیت اماکن از جمله پایانه ها داریم.
 
وی ادامه داد: گزارشاتی از طریق کمیسیون قاچاق کالا و ارز داشتیم مبنی بر تردد افراد خارجی به صورت غیرمجاز که به وسیله اتوبوس تردد می کنند و موضوع دیگر سلاح و مهماتی است که از استان های مرزی وارد تهران می شود که جلسه در این زمینه برگزار شد.
 
مدیرکل امنیتی استانداری تهران تصریح کرد: این موضوعات به دقت احصا و رصد می شود تا از راه های مختلف از جمله تعاونی های باربری، پلیس راه و غیره مسائلی از جمله ایمنی در وسایط نقلیه، بیمه و رعایت حقوق مسافر و همچنین جلوگیری از امکان ورود افرادی که به دنبال ناامنی در کشور هستند، فراهم شود که نتایج خوبی دربرداشته است.

محمدی گفت: پیگیری می شود تا هم مسافر و هم کالای همراه به صورت قانونمند وارد سامانه سپهتن شود تا قابلیت پیگیری داشته باشد و مسافرین بین راهی نیز هویتشان مشخص شود.

برگزاری آموزش مجازی پدافند غیرعامل هسته ای و پرتوی مزین به نام شهید فخری زاده

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری تهران گفت: آموزش مجازی پدافند غیرعامل هسته ای و پرتوی مزین به نام شهید فخری زاده برگزار می شود.

علی رضوان روز سه شنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: با همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور محتوای آموزش مجازی پدافند غیرعامل هسته ای و پرتوی مزین به نام شهید فخری زاده در پرتال مرکز مطالعات آن سازمان بارگذاری شده است.
 
وی با اشاره به اهمیت این دوره افزود: علاقمندان می توانند به سامانه مرکز مطالعات مراجعه و ثبت نام و از ظرفیت ایجاد شده استفاده کنند، ضمن اینکه ثبت نام این دوره برای عموم آزاد است.
 
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری تهران عنوان کرد: علاقمندان از امروز سه شنبه ۳۰ دی ماه می توانند با مراجعه به آدرس اعلامی نسبت به ثبت نام و طی دوره آموزشی اقدام کنند.
 
رضوان سپس گفت: همچنین دوره آموزشی سناریو نویسی به منظور ایجاد آمادگی بیشتر دستگاه های ذی ربط برای اجرای رزمایش های تخصصی برای رابطین دستگاه های اجرایی، فرمانداری ها و شهرداری ها نیز به صورت مجازی برگزاری می شود.