حجت الاسلام حسن صادقی نسب روز سه شنبه در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گناباد افزود: جامعه ما هنوز به آن مرحله از رشد و بالندگی از نظر تحمل نقد نرسیده است که اگر انتقادی نسبت به مساله ای حتی دلسوزانه مطرح شود برخی اشخاص واکنش نشان ندهند و برای عمل هر چه بهتر به این فریضه باید آستانه انتقاد پذیری در افراد افزایش یابد.
وی ادامه داد: برخی انتقادها نسبت به عملکرد پرسنل ادارات به مسوولان آنها به صورت جداگانه انتقال داده و برای رفع آنها چاره اندیشی می شود ولی برخی مسوولان و اشخاص حتی انتقادهای مشفقانه و دلسوزانه را نیز بر نمیتابند و حتی برابر مسائلی که جنبه راهنمایی دارد موضع می گیرند.
امام جمعه گناباد گفت: امر به معروف و نهی از منکر تنها منحصر به نهی از مسائل ضد ارزشی نظیر بی حجابی و یا بدحجابی نیست بلکه همه بخشهای جامعه حتی اسراف در مصرف آب و برق و گاز، بخشهایی که فساد وجود دارد و روابط فرزندان با والدین، دانش آموزان با معلمان و همسایه ها را در بر می گیرد.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گناباد هم هزار و ۲۰۰ تذکر لسانی در خصوص رعایت حجاب و استفاده از ماسک و رعایت پروتکلهای بهداشتی، توزیع ۲ مرحله بسته های معیشتی و ساخت واحدهای مسکونی محرومان در مناطق روستایی را مهمترین اقدامات این ستاد طی هشت ماه گذشته برشمرد و گفت: شوراهای فرعی امر به معروف در ۴۰ دستگاه اجرایی این شهرستان راه اندازی شده اند و در ۸۰ مسجد در مناطق شهری و روستایی هم در آینده نزدیک دایر می شوند.
علی ابراهیم زاده کمبود اعتبارات را از مشکلات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گناباد دانست و خواستار توجه بیشتر مسوولان ذیربط به تخصیص اعتبار به این بخش از محل اعتبارات فرهنگی شهرستان شد.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.