امید ماهرانی، سهشنبه در نشست تخصصی کمیسیون کارآفرینی، کسب و کارهای نوین و دانش بنیان این اتاق که به شکل برخط (آنلاین) برگزار شد افزود: شرکتهای دانش بنیان برای صادرات محصولات خود نیاز دارند از الزامات بازار و قراردادهای بینالمللی آگاهی کامل و جامع داشته باشند تا بتوانند با ارائه مدارک صحیح، مسائل قانونی صادرات را پیش ببرند.
وی ادامه داد: شرکت در مناقصههای بینالمللی یکی از مباحث مهم قانونی برای گرفتن پروژههای بینالمللی از سوی فعالان اقتصادی و شرکتهای دانشبنیان است که این مناقصهها در سطح بینالمللی روال مشخصی دارد و شرکتهایی که حضور در مناقصهها را به عنوان یکی از درگاههای تداوم فعالیت و درآمدزایی مدنظر دارند باید از مشاوران متخصص برای ارزیابی مناقصهها و تامین مستندات برای شرکت در آنها استفاده کنند.
او اظهار داشت: به روز بودن اسناد و معرفی پایگاههایی که مناقصههای داخلی و خارجی را به متقاضیان ارائه دهد نیز از اقدامات مهم در این حوزه است که باید مورد توجه قرار گیرد.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس بیان کرد: یکی از اولویتهای ما در فارس ایجاد شرایط برای صادرات محصولات شرکتهای دانش بنیان بزرگ استان است که در این بخش مشکلات و ضعفهایی نیز وجود دارد.
ماهرانی گفت: ما در اتاق بازرگانی فارس در کنار شرکتهای دانش بنیان و فعالان اقتصادی این حوزه هستیم و میکوشیم از هرگونه موازی کاری در این حوزه جلوگیری شود و همافزایی بیشتری بین دستگاههای متولی و فعالان اقتصادی در شرکتهای دانش بنیان فارس ایجاد شود تا فضا برای فعالیت شرکتها در این استان هموارتر شود.
وی اضافه کرد: هم اینک استان فارس با برخورداری از حدود ۲۰۰ شرکت ثبت شده فعال دانش بنیان، در جایگاه چهارم کشور قرار دارد که عمده فعالیت این شرکتها در حوزههای صنایع غذایی، دارو، فرآوردههای پیشرفته، تشخیص و درمان، فناوری و موارد پیشرفته، ماشینآلات و تجهیزات پیشرفته، وسایل و تجهیزات پزشکی، برق و الکترونیک، مخابرات و خدمات تجاری سازی است.
ماهرانی ادامه داد: هماینک در کشورمان، حمایتهای مختلفی از شرکتهای دانش بنیانی که توان صادرات دارند میشود و این شرکتها باید برای اطلاع از این حمایتها به سایت شرکتهای دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مراجعه کنند.
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۴
شیراز-ایرنا-عضو هیات نمایندگان و رییس کمیسیون کارآفرینی، کسب و کارهای نوین و دانش بنیان اتاق بازرگانی فارس گفت: یکی از اقدامات مهم شرکتهای دانشبنیان برای ورود به عرصه صادرات و بازار تجارت بینالملل، آشنایی و آگاهی نسبت به مقررات بینالمللی از جمله مناقصههاست.