به گزارش سه شنبه ایرنا به نقل از روسیا الیوم، عبدالله العوده در مقاله ای مشترک با "عبدالرحمن عمور" در روزنامه گاردین نوشته است: محاصره عربستان علیه قطر پایان یافت اما پدرم همچنان در زندان است؛ زیرا با این کار مخالفت کرد.
در مقاله آمده است: پایان محاصره قطر به رهبری سعودی ها این سؤال را ایجاد می کند: چه زمانی دولت سعودی شهروندانی را که تحت تأثیر این دعوا قرار گرفتند و زندانی شدند، آزاد می کند؟
این مقاله افزوده است: خواه آشتی میان عربستان سعودی، بحرین، امارات و مصر از یک سو و قطر از سوی دیگر یک هماهنگی واقعی باشد و یا ابراز حسن نیت، حداقل دولت سعودی می تواند تلاش مثبت دیپلماتیک خود را با اصلاحات واقعی که نشان دهنده تلاش برای آشتی با مردم خود است، به پایان برساند.
نویسندگان این مقاله در پایان نوشته اند: این دقیقاً لغو سیاست های اتخاذ شده توسط محمدبن سلمان است که منجر به زندانی شدن بسیاری از زندانیان عقیدتی از جمله فعالان زن، علما، دانشگاهیان و روزنامه نگاران شد.
پیش تر حساب کاربری «زندانیان عقیدتی» در عربستان سعودی در توییتر نوشته بود که دهها نفر در این کشور به خاطر انتشار توییتهای انتقادی زندانی هستند.
از دیگر افرادی که مقامهای سعودی در رابطه با فعالیت در توییتر دستگیر کردند، "یوسف الملحم" فعال حقوق بشری عربستانی است که سال ۲۰۱۷ میلادی به دلیل اینکه در توییتی علاقه خود به کشور قطر را ابراز کرده بود، دستگیر شد.
سپتامبر سال ۲۰۱۷ میلادی و فقط چند ماه بعد از انتصاب "محمدبن سلمان" به سمت ولیعهد عربستان دهها تن از تجار، روحانیون، شاهزادگان، فعالان حقوق بشر و حقوق زنان و علمای این کشور دستگیر و روانه زندان شدهاند.
در حالی که این بازداشتها انتقاد مجامع بینالمللی از جمله عفو بینالملل، دیدهبان حقوق بشر و اتحادیه اروپا را در پی داشته است، رژیم سعودی همچنان به سرکوب مخالفان و فعالان حقوق بشر و فعالان حقوق زنان ادامه میدهد.