دکتر «شهریار مستوفی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تأمین سلامت مواد غذایی شرط لازم برای تأمین سلامت و یکی از شاخصهای مهم توسعه به شمار آمده و در حقیقت عدم نگهداری صحیح، اسراف و دورریز مواد غذایی و تکنولوژی نامناسب نگهداری یکی از چالش های مهم تهدید کننده امنیت غذایی است.
او گفت: سالانه هزاران تن مواد غذایی غیرقابل مصرف معدوم میشود. این در حالی است که بیش از ۸۰۰ میلیون در جهان دچار گرسنگی و نزدیک به ۲ میلیارد نفر از سوء تغذیه رنج میبرند.
وی اظهار داشت: شهروندان باید توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضا محصولات غذایی و بهداشتی داشته باشند.
مستوفی اضافه کرد: رعایت دقیق شرایط نگهداری موادغذایی بسیار حایز اهمیت بوده که متأسفانه گاهی توسط تولیدکنندگان، عرضه کنندگان و مصرف کنندگان به این شرایط توجه نشده و سبب فساد مواد غذایی خواهد شد.