بهمن مردانی چهارشنبه درباره این خبر به ایرنا گفت: باتوجه به اینکه توسعه صنعت گردشگری در شهرستان مرودشت با وجود مجموعه جهانی تختجمشید نیازمند تعریف محور ورودی اختصاصی برای این مجموعه بوده است، از چند سال پیش موضوع تامین اعتبار برای ایجاد زیرساخت های لازم در دستور کار قرار گرفت.
او ابراز کرد: این اعتبار هم اکنون محقق شده است و ضروری بود که پیش از آغاز پروژه کفسازی در گام نخست تاسیسات حفاظتی، علائم و تابلوهای لازم نصب شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان مرودشت مسیر اختصاصی ورود به مجموعه جهانی تختجمشید را از میدان ملل تا ورودی این اثر معرفی کرد و ابراز داشت: با نصب دوربینها، تردد و حملونقل در چارچوب طرح ساماندهی بررسی میشود.
وی ابراز داشت: این اقدام با توجه به اهمیت تشریفات در محور ورودی مجموعه جهانی تخت جمشید و موارد و مشکلاتی همچون سرعت غیرمجاز و نیز ضرورت حفاظت از میراث فرهنگی صورت گرفته است.
مردانی ارتقای کیفیت رفاهی و امنیتی گردشگران و همچنین کنترل، نظارت و حفاظت بهتر از میراث فرهنگی را از دیگر دلایل این مهم برشمرد و ابراز داشت: اعتبار این طرح بالغ بر ۶ میلیارد ریال بوده است که از محل اعتبارات استانی در قالب ارتقای زیرساختهای گردشگری تامین شد.
یادمان تاریخی تخت جمشید که متعلق به دوره هخامنشیان است یکی از آثار ثبت شده استان فارس در فهرست آثار جهانی است که در سال ۱۹۷۹ میلادی با شماره ۱۱۴ در سازمان جهانی علمی، فرهنگی ملل متحد (یونسکو) ثبت شد.
سلسله هخامنشیان از سال ۳۳۰ تا ۵۵۰ پیش از میلاد حکومت کردند.
مجموعه جهانی تخت جمشید در شهرستان مرودشت و در فاصله ۶۰ کیلومتری شمال شیراز واقع شده است.