به گزارش ایرنا ، مهدی جایمند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود که با این مبلغ احداث ۱۸ مدرسه مشارکتی در بابل شروع شده است که از این تعداد چهار مدرسه با پیشرفت ۸۵ درصد در ماه های آینده بهره برداری خواهد شد.
وی با اعلام این که ۷۳ باب مدرسه تخریبی در بابل وجود دارد ، گفت که در سال جاری ۶ مدرسه با همت خیرین بازسازی و مرمت شد ولی ۶۷ مدرسه تخریبی دیگر مورد استفاده آموزشی قرار دارد که حتما باید در سال های آینده بازسازی شود .
جایمند یکی از اولویتهای سرمایه گذاری خرین را مرمت ، بازسازی و نوسازی مدارس تخریبی شهرستان برشمرد و افزود : اقدامات خیرخواهانه خیرین مدرسه ساز بابل در ایام کرونایی نه تنها کم نشد بلکه به شکل قابل توجهی افزایش یافت و این نگاه خیرین ستودنی است.
وی ادامه داد : بابل دارای بزرگترین آموزش و پرورش کشور بعد از اسلامشهر است و در مازندران هم جایگاه نخست را دارد و به همین دلیل هم به نگاه بلند خیرین در حوزه علم و دانش نیازمند است.
مدیر آموزش و پرورش بابل گفت : اگر همکاری و همراهی فرماندار بابل و رییس شورای آموزش و پرورش بابل نبود این توفیقات بزرگ در حوزه آموزش و پرورش و مدرسه سازی حاصل نمی شد.
مدیر آموزش و پرورش بابل اظهار داشت: اگر خواهان پیشرفت و توسعه فرزندان شهر خود هستیم باید در این حوزه با اتحاد و همدلی کارها را پیش ببریم .
شهرستان ۵۴۰ هزار نفری بابل دارای ۹۰ هزار دانش آموز می باشد که در ۶۰۰ مدرسه تحصیل می کنند.